a ...g
Beyin tümörü ameliyatımdan sonra gelen 3. derece patoloji sonucundan sonra kendisi ile tedavimize başladık kasımda başladığımız tedavi çok şükür haziran ayında sonlandı ve artık kontrol aşamasındayız. Umut hoca o kadar iyi bir doktor ki yaşadığımız bu zorlu süreçte bir doktordan fazlası olduğunu bize her an hissettirdi. Hasta psikolojisini ve nasıl yaklaşılması gerektiğini çok çok iyi bilen bir doktor, kemoterapi protokolleri hemen hemen ülkemizin her yerinde aynı şekilde uygulanıyor fakat hastalığın verdiği o buhrandan çıkabilmek asıl sizi iyileştirecek olan şey, Umut hocadan Allah bin defa razı olsun, onunla bu süreci götürdüğümüz için çok şanslı hissediyorum kendimi. Moralinizi bozmayın, bütün hastalara ve hasta yakınlarına acil şifalar ve sabır dilerim, sonu selamet olsun.
.....
Babam akciğer kanserinin 2. evresinde umut hoca ile tanıştı. Tanıdığı günden itibaren umut hocanın, hastalarına çok değer verdiği ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan, bilgisi ve insani yönü bakımından az rastlanılan bir doktor olduğunu tedavi gördüğü kısa süreçte gördük ve yaşadık. Umut hoca elindeki sınırlı imkanlarla en iyinin iyisini yapmaya çalışan, hastalarının sorularına sıkıntılarına hiç üşenmeden vakit ayırıp çare arayan, branşındaki en üst düzey kariyeri fazlasıyla hakeden örnek bir DOKTOR, örnek bir İNSAN. Allah razı olsun ...
i̇...ı
Babam akciger kanseri 4. Evre. Hocamiz bizimle cok ilgilendi, sadece kendi işini yapmadi bunun disinda nerde hangi tahlillerimiz var tlf açtı hizlandirdi. Cok tesekkur ederim kendisine. Babamin daha uzun ve kaliteli yasami icin elinden gelenin eminim fazlasi icin uğraşıyor. Allah eksikliğini vermesin. Ornek bir doktor. Allah razi olsun
mi...r
DOKTOR BEYE ekibine SEKRETER HANIMA baş hemşire SEYHAN hanıma pırıl pırıl hemşire kızlarımıza şükranlarımızı sunuyoroz.
me...n
çok değerli ve sevecen bir doktor.aynı zamanda başarılı.yakınımın tedavisinde birinci kürden itibaren olumlu sinyaller aldık.
şa...a
Akciger kanseri evre 3b tanısı kondu. şu anda Sn.Umut dişel in sayesinde sağlıgıma kavuştum.Kendisine şükranlarımı sunuyorum
Umut Dişel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Umut Dişel, Tıbbi Onkoloji.
Umut Dişel adresi nerede?Umut Dişel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Döşeme Mah. Cumhuriyet Cad.No:66 Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Umut Dişel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Umut Dişel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Umut Dişel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Umut Dişel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Umut Dişel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Umut Dişel hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Umut Dişel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seyhan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Onkologlar
Seyhan bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Onkologlar