Genel Cerrahi Randevusu
Tiroid Cerrahisi
Tiroid Kanseri Cerrahisi
Yutulabilir Mide Balonu
gü...n
Sezeryan sonrası Ağrılı ve iltihapli safra kesesi taşi şikayetim vardı. Başka bir doktor iltihaplı olduğu icin ameliyat öncesi 3-4 gun hastanede yatmam gerektiğini ve bebegimi emziremeyecegimi söyledi. Bunun üzerine bir aile hekimi tavsiyesiyle Umut hoca ya muayene oldum. Kendisi iğne ve ilaç tedavisi uyguladi. Sonrasında kapalı safra kesesi ameliyatını çok güzel bir şekilde gerceklestirdi ve ertesi gün taburcu oldum ki Sezeryanin üzerinden 2 ay bile geçmemişti. Bebeğimi sadece anestezinin etkisi geçene kadar emziremedim. Umut hoca çok ilgili ve samimi bir doktor. Her ayrintiyi defalarca sormama rağmen sabırla cevapladi. Ayrıca Cerrahi hastanesi 3. Kat hemşireleri ve personeli de çok ilgililerdi. Umut hocama ve ekibine çok teşekkür ediyor ve tüm sağlık çalışanlarımıza iyi ki varsınız diyorum Güzide T...n
k.....
Doktorum gerçekten mükemmel biri kıl dönmesi için yaklaşık 4 sene gitmiştim ameliyatım çok güzel geçti ilgi alakasıyla güler yüzlülüğüyle kendimi güvende hissettim bu yılda apse problemim oldu şuan çok rahatım aklınız da soru olmadan direk gidebilirsin :) canım hocam siz hiç gitmeyin burdan
ay...n
Umut beyin hastasım. Geçen hasta boynumdaki tiroid bezlerinden ameliyat oldum. Cok memnun kaldım. Maddi ve manevi çok desteğini gördüm.Herkese tavsiye ederim. Umut bey ellerine sağlık.gideceginiz tek adres umut faydaci olsun...
h....a
Annem için yapılan kolonoskopiden sonra ameliyat kararı verdi Doktor Bey. İlgi alaka ve hasta yakınlarına herkesin anlayacağı şekilde açıklamaları müthiş. Başarılı bir ameliyat sonrası kendisine minnettarız. Güvenle kendisine tedavi olabilirsiniz.
gn...n
Şiddetli karın ağrısı ve kusma rahatsızlığıyla gitmiştim. Kendisinin uzman görüşü , teşhisi ve tedavisiyle aynı günde şikayetim azaldı kesinlikle böyle bir rahatsızlık geçirenlere tavsiye edeceğim bir doktor.
bo...7
Yogun mide ağrısı ve bulantiyla gitmiştim . Çok rahat bir endoskopiden sonra Umut Bey sağolsun verdiği ilaçlarla ve takibiyle sihhatime kavuşturdu. Allah razı olsun kendisinden
Mide şikayetinden dolayı gitmiştim endoskopi yapacağız dedi doktor bey. Anastezi olmadan yapılan kötü anıların aksine hiç acısız yapılıyor. Uyanınca yok öyle bi mutluluk ☺️ Bulantı sancılardan kurtuldum çekmeye gerek yokmuş halbuki. Hocama çok teşekkürler allah razı olsun soyadı gibi faydacı biri ☺️ Hemşire hanıma ve cerrahi hastanesi güler yüzlü ekibine de teşekkürler saygılar
ha...n
Hasan TÜRKMEN
Umut hocaya karın bölgenin üst kısmında yürümemi ve nefes almamı engelleyen aşırı gaz ve hazımsızlık nedeniyle muayene oldum. Kendisi ilk gözlerimde safra kesesinden şüphelendi yaptığı ultrason ve kan tetkikleri ile rahatsızlık nedeninin safra kesesi iltihabı olduğu teşhisini koydu ve aynı gün içinde operasyona kendileri yönetiminde girdim. Şikayetlerim ilk haftalardan itibaren azaldı. Gerek tıbbı gerek kişilik yönünden iyi bir doktor. Kendilerine teşekkür ederim.
bi...n
Umut Faydacı hocamızı daha önceden tanımıyordum. Çok şiddetli karın ağrısı ile Cerrahi Hastanesine gittim. Hocam kısa sürede apandisit teşhisini koydu. Başarılı bir ameliyatla sağlığıma kavuştum. Ameliyat öncesi ve sonrası güler yüzü ilgi-alakası, bütün sorularıma cevap vermesi beni çok memnun etti. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. İnşallah böyle bir durumla karşılaşmazsınız. Eğer karşılaşırsanız da adresiniz cerrahi Hastanesi Genel Cerrahi Doktorunuz Umut Faydacı olsun. Herkese sağlıklı günler dilerim.
GÜLNİHAL DERYAN
15.05.2016
Umut Faydacı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Umut Faydacı, Genel Cerrahi. Size Umut Faydacı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Endoskopik Cerrahi, Gastroskopi, Polipektomi, Mide Botoksu, Yutulabilir Mide Balonu, Onkoplastik Cerrahisi, Mide Kanseri Ameliyatı, Kolon Ve Rektum Cerrahisi.
Umut Faydacı adresi nerede?Umut Faydacı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağbaşı, Zeytinköy Mah Acıpayan Bulv, Antalya Yolu No:5 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Umut Faydacı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Umut Faydacı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Umut Faydacı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Umut Faydacı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Umut Faydacı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Umut Faydacı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Umut Faydacı hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Umut Faydacı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Umut Faydacı hangi sigortaları kabul ediyor?Umut Faydacı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar