mi...r
Çanakkale onsekiz mart üniveristesine böyle bir doktoru olduğu için teşekkür ederiz.devlet hastanesinde yapılamaz denen ameliyatı yapıp ablamı ayağa kaldırdığı için başka bir yere gitmeden bizi memnun etti...Allah razı olsun kendisinden
m....s
umut hocamla poliklinkte tanıştım...Bana vermiş olduğu samimiyet ve dürüstlükle doğru doktoru bulduğuma şükrettim...Şuan gayet iyiyim cok rahat gezip dolaşabiliyorum...
mi...r
cok basarili ve cok iyi bir doktor....
bizi bilgilendirmesi ameliyat oncesi ve sonrasinda bilgili oldugunu gorduk ve guvendik...
sayesinde erkenden kizimi ayaga kaldirdilar...
gü...ş
çok mütevazi ilgili bir doktor... ameliyatımız çok başarılı geçti kendisine çok teş. ederiz..
Umut Hatay Gölge isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Umut Hatay Gölge, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Umut Hatay Gölge adresi nerede?Umut Hatay Gölge şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Umut Hatay Gölge isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Umut Hatay Gölge online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Umut Hatay Gölge isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Umut Hatay Gölge bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Umut Hatay Gölge ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Umut Hatay Gölge hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Umut Hatay Gölge hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları