fi...z
Bugun kolonoskopi oldum umut serhat hoca ve ekibi yaptı işlemimi kendilerine çok teşekkür ediyorum, kolonoskopi öncesi ve sonrası bütün sorularımızı cevapladı, korktuğumu farkedince sakinleştirdi. Ekibinde ki hanımefendiler de çok kibarlardı kolonoskopi de okuduğum yazılarda çok fazla ağrı ve acılarım olacağı yazıyordu ama hiç öyle olmadı. Tavsiye ederim.
gi...m
Pazartesi günü safra ameliyatı oldum gayet başarılı geçti ve şuan turp gibiyim. Umut hocam efsane çok sempatik ve tatlişko insanın ona kendini kestirip biçtiresi geliyor :)))) ben ameliyatımdan, hastanemden, hekimimden çok memnun kaldım çok teşekkürler elinize emeğinize sağlık.
s....ç
2018 babamın safra kesesi ameliyatını yaptı yasi itibariyla cok endiseli idim kendisine cok teşekkür ediyorum güven verici mükemmel işini iyi bilen nadir doktorlardan biri her daim başarılarının devamını diliyorum
de...ı
Serhat beye Şubat ayında Bağsur ameliyatı oldum. Kendisi böyle hassas bir konuda, kadın hastaya nasıl yaklaşılması gerektiğini bilen en iyi doktorlardan biridir bence. Ayrıca tanıyabileceğiniz en neşeli insanlardan biri olabilir :) Strese girmenize müsade etmez. Gülen yüzü hiç düşmez. İyi ki böyle insancıl doktorlarımız var.
e....k
Kendisi hamile olan eşimi apandist ameliyatı etti Allaha şükürler olsun ki eşimi de yavrumu da sağlığına kavuşturdu kendisi gördüğüm en iyi doktor mükemmel bir insan burdan tekrar saygı ve sevgilerimi iletiyorum.
se...z
İlgisiyle, güler yüzlülüğüyle, her soruya üşenmeden verdiği açıklayıcı cevaplarıyla doktorluğun ötesinde hekimliği de olan cerrah. O'nu bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Kendisine ömür boyu minnetarım. Herkese şiddetle tavsiye ederim.
ar...ç
Geçen hafta geçirmiş olduğum ameliyatta gerek mesleki gerek manevi olarak çok ilgilendi. Çok korktuğum bu ameliyat ve sonrasını sorunsuz olarak geçirdim. Her şey için teşekkürler...
rü...&
Serhat Hocam çok başarılı bir ameliyatla kızımı sağlığına kavuşturdu ayrıca ameliyat başarısı dışında insan olarak çok mükemmel ,sevecen güven verici ona ömrümün sonuna kadar duacı ve minnettarım
ye...k
alanında ki iyi doktorlardan birisi serhat bey.ayak tırnagımı çektirmiştim gerçekten tafsiye edilecek ender doktorlardandır kendisi.teşekkürler serhat bey.
se...ı
ilgi, alaka ve ayrıntılı bilgi için teşekkürler:)
Umut Serhat Ektirici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Umut Serhat Ektirici, Genel Cerrahi.
Umut Serhat Ektirici adresi nerede?Umut Serhat Ektirici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aydınlı Yolu Caddesi Gonca Sokak No:7 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Umut Serhat Ektirici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Umut Serhat Ektirici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Umut Serhat Ektirici hangi dilleri konuşuyor?Umut Serhat Ektirici ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Umut Serhat Ektirici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Umut Serhat Ektirici bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Umut Serhat Ektirici ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Umut Serhat Ektirici hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Umut Serhat Ektirici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar