Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ay...t
Telefon numarası doğrulandı
gerçekten çok iyi birisi hastalarına çok güzel ve anlayışlı davranıyor.ona çok teşekkür ediyorum. hep böyle kalın. aslında ben ameliyat olmaktan biraz korkardım ve boyun fıtığı ameliyatını henüz düşünmemiştim ama onu görünce korkularımı yendim.çünkü çok güven veriyor insana.ameliyatım çok başarılı geçti,inşallah bundan sonra daha iyi olurum.tabiki umut beyin katkısı büyük.
Umut Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Umut Yıldırım, Tıbbi Mikrobiyoloji.
Umut Yıldırım adresi nerede?Umut Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akarca Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı No:212 Fethiye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Umut Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Umut Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Umut Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Umut Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Umut Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Umut Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Umut Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar