se...ı
Benim hayatımda kızım icin dönüm noktam dedigim dokdorumdur bugün kızım gelişiminde bir cok unsuru atlata bildiyse UNAL BAS sayesindedir şuan kızım 19 yaşında benim gönlümde yüregime hep tek olarak kalacak cocuk dokdorumdur saygılarımla Semra Sarı
Ünal Baş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ünal Baş, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Ünal Baş adresi nerede?Ünal Baş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kasapçayırı mah. Antalya Yolu Üzeri Kumluca
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ünal Baş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ünal Baş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ünal Baş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ünal Baş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ünal Baş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ünal Baş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ünal Baş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Antalya Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla