fa...
Annemin damar tıkanıklığı için gittik ,çok insanı,açıklayıcı,moral veren bir doktor,elinden gelenin fazlasını yapmak için uğraşıyor, hocamın eline sağlık
hb...
Muğla eğitim araştırma da bypas olacaksın dediler Akdeniz üniversitesine sayın Ünal hocama geldim gözden kaçırmadı sintikrafi istedi ultrason la baktı ilaç tedavisi yeterli anjiyoya bile gerek görmedi özel hastanede bile göremiyeceğim davranışı gösteren doktorum Ünal güntekin hocaya ve tüm hastane çalışanlarına minnettarım sağolsun lar var olsunlar iyiki varlar
me...i
Canım annemin biri bizde .%98 diğeri % 80 olmak üzere tıkalı 2 damarına Anjiyo ve stent uygulaması için Profesör Doktor Sayın Ünal Güntekin hocamdan randevu aldık Sayın hocam Annemin durumu ile ilgili gerekli bilgileri bize cana yakın bir tavır ve samimiyetle en ince ayrıntısına kadar anlatıp yapılması gereken tedavi yöntemi ile ilgili de gerekli açıklamalarda bulunarak Anjiyo ve stent için randevu tarihi oluşturarak annemin belirtilen günde ALLAH'ın cc izniyle başarılı bir Anjiyo ve stent uygulaması ile sağlığına kavuşmasına vesile olduğu için ve bu süreçte bizimle ve diğer hastalarla da Candan ve en içten davranarak iletişim kurduğu için Sayın hocam Profesör Doktor Ünal Güntekin Hocama saygılarımı sunuyor ellerinden öpüyorum her şey gönlünüzce olsun sayın hocam selamlar
Ünal Güntekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ünal Güntekin, Kardiyoloji.
Ünal Güntekin adresi nerede?Ünal Güntekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Öğretmenevleri Mahallesi 460. Sokak No:48 Konyaaltı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ünal Güntekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ünal Güntekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ünal Güntekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ünal Güntekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ünal Güntekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ünal Güntekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ünal Güntekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.