Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Doğum Kontrol
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Endoskopi
Yüksek Riskli Gebelik Takibi
Çoğul Gebelik Takibi
Ürojinekolojik Ameliyatlar
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi
Ünal Hocam, sadece bir doktor değil aynı zamanda çok yakın bir arkadaşınız gibi. 9 aylık doğum serüvenimizde her zaman ulaşılabilir oldu. Sezaryen ameliyatım sırasında bile hep yanımda güven veren hoş sohbetiyle ameliyatın nasıl geçtiğini hissettirmedi bile iyiki sizi tanımışız.
ünal bey gerçek anlamda müthiş bir insan. bütün doğum sürecim boyunca birlikte idik. randevularımız boyunca bizi ayakta karşılaması dostane el sıkışması, alçak gönüllüğü, sempatisi, her an kendisine ulaşabilmemiz 9 ay boyunca emin ellerde olduğumuzu hissetirdi. doğum sürecimde başka bir doktora serkülaj olmam gerekti, diğer doktor yorumlarıyla beni panik ve stres yaptırırken ünal bey durumun ne kadar normal olduğunu ve hasta değil hamile olduğumu bir kez daha hatırlattı. doğumu nasıl yapacağımızı bile bir gün düşünmedim, ünal beyin bebek ve benim için en doğru kararı vereceğinden şüphem yoktu çünkü. normal doğum diye yatışım yapıldığı gün oğlumun kalp atışlarının zayıflaması ile sezeryan kararı verdi, verdiği karardan bir an şüphe etmeden teslim oldum. iyi ki doğum sürecimi ünal bey ile geçirmişiz, kendisine minnet duyuyoruz. Türkiye Cumhuriyetinin böyle hekimlere ihtiyacı var.
ş.....
Tüm doğum sürecimde kibarlığıyla,beyefendiliğiyle bizi karşılamasıyla kendine hayran bırakan bir doktordur Ünal hocam.Normal doğuma benim teşvik eden ,cesaretlendiren ve başarılı bir şekilde normal doğum yaptıran hocama minnettarım iyiki var
f.....
Muazzam bir doktor… Kendisiyle hamileliğimin 30.haftasından sonra tanıştık ve okadar pişman oldum ki keşke daha önce tanışsaydık bol stresli geçen bir 30hafta olmuş bizim için bunu Ünal hocayla tanıştıktan sonra anladık.Sorunsuz geçen bir sezeryan sürecimiz oldu biz çok memnun kaldık sürece Ünal hocayla devam ettiğimiz için.Kesinlikle bir doktordan daha fazlası..
em...i
9 aylık sürecin başından sonuna ve devami için karşımıza çıktığı için çok şanslıyız. İlgisi, yaklaşımı,güler yüzü,güven verisi ve sizi bu sürece hazirlayisi ve bunları bizi hiç yormadan güvenle gerçekleştirmesi ile ne kadar doğru bir doktor seçtiğimize inandırdı.Ne zaman ulasmak isteseniz anın da ulaşabilceginiz biri.Gözü kapalı güvenebilirsiniz. Daha önce yaşadığım bir bebek kaybı olmasından dolayı yaşadığım bütün korkuları kendisi sayesinde atlattım. Süreç boyunca verdiği emek için çok teşekkür ederiz.Bebegimizi büyük emekleri dogrultusunda sağlıkla kucağımıza aldık
z....k
Tek kelime ile müthiş bir insan. Güneşimize kavuşmamıza vesile olan odasına her girdiğimizde aynı alçak gönüllülük ile bizi ayakta karşılaması dostane el sıkışı dahi bizi emin ellerde olduğumuzu hissettiriyordu. Gebelik ve doğum sürecimde yanımızda oldu her an kendisine ulaşabildi. Aileden biriymişsiniz gibi yaklaşımı, bilgisi, sempatisi, yön göstericiliği her anlamda dört dörtlük bir hekim. Normal doğuma çok endeksli idim 8cm açılmamda beneğimize kavuşmamıza son dakikalar kala kendisi bebeğin ters geldiğini en doğru yöntemin sezeryan olacağını söylediği an dahi bir saniye şüphe etmeden kendimi teslim ettim engin bilgisine. İyiki de öyle yapmışım. Kendisine her konuda minnet duyuyoruz. Yollarımız kesiştiği için çok şanslıyız. Harika bir insan, Ünal bey gibi hekimlere ihtiyacı var ülkemizin.
mi...z
Merhaba Ünal hocaya arkadaşımın sayesinde ulaştım. Gebeliğim boyunca takibimi ve doğumumu gerçekleştirdi. Her zaman ulaşabileceğiniz, güler yüzlü, sakin bir doktor. Her endişenizi, kafanızdaki her soruyu cevaplayan bir hekim olmasından kaynaklı ben çok memnun kaldım açıkçası. Çevremdeki herkese de öneriyorum. Eleştirecek hiçbir nokta bulamıyorum. Sıkıntılı bir gebelik geçirmedim ama son üç ayda erken doğum riskiyle karşı karşıya kaldım. Bunu erkenden fark edip bebeğim için ciğer geliştirici iğnelerini yaptı ve bebeğim prematüre olmasına rağmen hiçbir sağlık sorunu olmadan kucağıma alabildim sayesinde. Çok düzenli ve tertemiz çalışıyorlar, gebelik ve doğum sürecimde gerçekten çok memnun kaldım eğer İzmit sınırlarında bir kadın doğum uzmanı arıyorsanız fazla aramayın Ünal hoca bir tanedir.
s....a
Ben 9 ay boyunca gebelik sürecimi ve doğum sürecimi kendisiyle geçirdim, çok da memnun kaldım, herkese tavsiye edebilirim, son derece ilgili, güler yüzlü, beyefendi bir doktor, insan olarak gerçekten çok sevdiğimiz bir doktor, hamilelik sürecimde muayenelerim çok güzel geçti, her seferinde muayeneler uzun sürdü, her ultrasonla bakıldığında bebeğimizi 15 dakika görebilme şansımız oldu.
a....ç
Kendisi tanıdığım en iyi doktor diyebilirim, ben zorlu bir hamilelik süreci geçirdim, ikiz ve riskli bir gebeliğim vardı, hamilelik sürecimi kendisiyle geçirdim, doğumumu da kendisi yaptırdı, bu süreçte gerçekten bana çok yardımcı oldu, doktor gibi değil de aile gibi bana yardımcı oldu, hastaneye gittiğim zamanlarda çok ilgili ve alakalı davrandı, her konuda beni, teselli etti, bu süreçte ne zaman istesem kendisine ulaşabildim, bu konuda kendisi gerçekten çok iyi, tüm hastalara da kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum.
g....y
Ünal hocamdan çok memnunum, kendisi gerçekten çok güleryüzlü bir doktor, zor bir süreçten geçiyorum ve bu süreçte konuşması, bana bütün detayları her şeyiyle tek tek anlatması beni gerçekten çok rahatlatıyor, bu anlamda gönül rahatlığı ile kendisine gidiyorum, ben erken teşhis rahim ağzı kanseri üzerine kendisine tedavi oluyorum, açıkçası ameliyatımı başka bir doktor yaptı ama ben insani değer yönünden kendisinden memnun kalmadığım için sürecime Ünal bey ile devam ediyorum, kendisinin yaklaşımı, güleryüzü benim için gerçekten çok farklı diyebilirim.
Ünal Türkay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ünal Türkay, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ünal Türkay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Gebe Takibi, Yüksek Riskli Gebelik Takibi, Laparoskopi, Histeroskopi, Jinekolojik Onkoloji, Ürojinekolojik Ameliyatlar, Endoskopi.
Ünal Türkay adresi nerede?Ünal Türkay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu Üstü Symbol AVM (Koçtaş) Yanı Başiskele
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ünal Türkay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ünal Türkay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ünal Türkay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ünal Türkay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ünal Türkay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ünal Türkay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ünal Türkay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ünal Türkay hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Ünal Türkay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ünal Türkay hangi sigortaları kabul ediyor?Ünal Türkay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Ankara Sigorta, Anadolu Sigorta, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta, Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Geyve Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gölcük Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Darıca Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bitlis Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (6)Başiskele bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları