Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Sayın İlgililer, Öncelikle Sn.Ünal Yasavul'a eşimin hastalığı sırasında yaptığı olumlu müdahaleler ve yardımlar için teşekkür ederim.Sn.doktor bir süreliğine rahmetli eşimin doktoru idi.1977 Şubat Ayında ilk kez Hacettepe Nefroloji kliniğine geldiğimizde eşime ,Dr.Çetin Turgan tarafından Membranöz Glomürlü Nefrit teşhisi konuldu.1984 Yılında akrabadan böbrek transplantasyonu yapıldı.Sn.Mehmet Bakkaloğlu'na şükran ve minnet.Yıllar geçti.2003 Yılında bazı kan değerleri yükselince hastaneye geldik.O dönemde Dr.Yasavul takibe başladı.İlaç değişimi yapıldı.yeni ilaç eşimi çok sarstı,Doktorumuzla paylaştık ise de ilaç değişimi yapılmadı.Asıl şikayet konumuz şu :Bizce;yeni ilacın yarattığı tablonun bir tezahürü olarak eşimde zona başladı.Telefonla Sn.Yasavul'a ulaştık.başlangıç aşamasındaki lezyonlara biz internet incelememize göre 'Zona' teşhisi koyduk.Bu tahminimizi Dr.ile telefonda paylaştık.Oralı olmadı.Acil servise gitme fikrimizi reddetti.Kurban bayramı arefesinde olmamıza rağmen,bayram sonrası hastaneye gitmemizi ve lezyonları kendisinin görmesi gerektiğini söyledi.4 Gün içinde eşim topuğundan ensesine kadar yayılan zonanın acısıyla korkunç bir ızdırap çekti.Hiç bir ilaç kullanamadık.bayram sonrası acılar içinde hastaneye gittiğimizde 'Ooooo ! Zona' teşhisi koydu.Doğru olan ;telefon ettiğimiz zaman 'zona' olasılığını dikkate alarak bir çözüm önermesiydi.Büyük hayal kırıklığı idi.Ve bu olaydan sonra doktorumuzu değiştirdik.Doktorluğun sadece bilgi olmadığını,merhamet ve sevginin de önemli olduğunu düşünüyorum.Saygı ile.Sinan ertung

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

sayın ünal hoca bizim hayatımıza ve yaşamımıza tabir edemiyeceğim kadar büyük değer kattı Eşimin tedavisini yaparak çalmadık kapı bırakmayan bize yeniden güzel bir yaşam armağan etti.Onun için minnet ve şükran borçlu olduğumuz sayın ünal hocaya en derin şükranlarımı sunarken ona ve değerli ailesine uzun sağlıklı ve mutlu yaşam diliyorum. Eşim şengül konyar onun sayesinde sağlığına kavuştu. Bu mükemmel hocayı herkese tavsiye ediyorum.

Profili düzenle veya yönet