Alerji Değerlendirmesi Ve Tedavisi
Ağrı Terapisi
Biorezonans
öz....
29/08/18 de randevu alarak gittiğim Biorezonans sigara bırakma seansından kendimi hafiflemiş arınmış olarak çıkmamı sağlayan Dr Ünal Zağlı çok teşekkür ederim. Seans sonrası olacaklar ile ilgili bahsettiğin her şey bir bir çıktı en şaşırdığımsa sigarayı bıraktıktan 2 hafta sonra rüyanda sigara içeceksin ve bundan çok pişman olacaksın ama uyandığında rüya olduğunu anladığın an sigaranın senin benliğinden çıkışını yaşayacaksın denin tam 13. günün gecesi bu rüyayı gördüm ve gerçekten o günden beri daha rahat geçiyor sigara aklıma gelmez oldu hatta kokular rahatsız etmeye başladı bile. Ama en çok mutlu edense oğlum artık daha sıkı ve daha sık sarılır oldu bana çünkü kötü kokmuyorum :) Tekrar çok teşekkür ederim daha çok kişiye ulaşıp bu tedavi yöntemiyle sigaradan kurtarmanız umuduyla sevgiyle kalın. Özgül Ağırbasan
Ünal Zağlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ünal Zağlı, Tıbbi Farmakoloji. Size Ünal Zağlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ağrı Terapisi, Alerji Değerlendirmesi Ve Tedavisi, Biorezonans.
Ünal Zağlı adresi nerede?Ünal Zağlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazımdirik Mahallesi 187. Sokak No:15/3 Bornova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ünal Zağlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ünal Zağlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ünal Zağlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ünal Zağlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ünal Zağlı hangi dilleri konuşuyor?Ünal Zağlı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ünal Zağlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ünal Zağlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ünal Zağlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ünal Zağlı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ünal Zağlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.