Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
el...
Kızım için 3 doktor değiştirdikten sonra arkadaşımızın tavsiyesi üzerine Sayın Dr. Ünsal Oktay Beyi bulduk. Önceki doktor gazdan dolayı huzursuz olduğunu söyleyerek tam bakmadan (ki vücudunda kızarıklık döküntü vardı) fitil yazıp göndermişti, inanmayıp Sayın Dr. Ünsal Beye gittiğimizde alerji olduğu ortaya çıktı. O günden beri kızımın gelişiminin takibi için doktoru olarak hangi hastaneye giderse gitsin biz de orada olacağız. Sayın Ünsal Bey gibi işini bilen uzmanlar her zaman saygı değer ve işinin kutsallığının farkında, o kadar tıp bilgisi yetmiyormuş gibi bir de iletişim becerisi çok yüksek derecede
öv...
oğlumun bebekligjnde ve çocukluğu sürecinde sürekli Ünsal beye gittik bizi her konuda aydınlattı içimiz hep ferahti. Rahat tutumu sayesinde hiç paniklemedik. Şimdi buraz büyüdük hastalık seyrimiz azaldı ama yaşadığım her hangi bir durumda görüşlerine kıymet verdiğim tek dr diye bilirim. Bu platforma tesadüf rastladım yorum yapmadan geçemedim. Buda bizim çok sevgili dr için bir teşekkür olsun. Iyi ki varsınız ve iyiki yollar keşişmis
fa....
2013 yılında tavsiye üzerine başka bir doktoru görmek için gitmişken, aradığımız doktor izinli olduğu için hasbelkader gelmişken Ünsal bey'i ziyaret ettik. Kendisi hem aile ile hemde çocuk ile çok iyi iletişim kuruyor. Kızım her hastalandığında kendisine muayene oldu. Alanında son derece bilgili. Her teşhisi doğru çıktı. Çok şiddetli bir durum gormedikçe antibiyotik kullanmaktan kaçındı. Bize güven verdi ve hiç yanılmadı. Herkese tavsiye ederim.
bu...n
Bebegim doğduğundan beri aylık kontrol için Ünsal beye götürüyoruz.İlgisi,samimiyeti,uzman bilgisi ve her daim sorularımıza hemen yanıt verebilmesi sebebiyle tavsiye edebileceğim bir doktordur.Kendisine teşekkür ediyoruz..
yı...e
Dikkat! Ünsal bey ile tanışmak bağımlılık yaratır :) yavrunuzu başka kimseye götürmek istemezsiniz son derece bilgili ,tedavi ve tavsiyelerine güvenebileceğiniz bir insan.kızımızı doğduğundan beri Ünsal Bey'e götürüyoruz çalışmadığı zamanlarda bile imdadımıza her aradığımızda yetişiyor iyi ki varsınız ... YILDIZ-MUSTAFA-ALYA GÜNEŞ
se...l
Cok memnunuz baska sehirlerde baska doktorlara götürmek zorunda kaldim oglumu ama firsat buldukca unsal beyin görmesine ozen gosteriyorum. Bilgi duzeyi yılların doktorlarından fazla. Tek güvendiğim doktor
ce...n
Bebeğim doğduğundan beridir kendisinin hastasıydık.düzenli her ay kontrollere aksatmadan gidiyorduk kendisinden memnunduk ancak,6 aylık bebeğimiz bronşit oldu randevu alıp kendisine muayene ettirmek istedik fakat 4 gün izinli olduğu bildirildi..bebeğimiz düzelmeyince daha kötü olunca hastaneyi tekrar aradık ünsal beyin acilde görevli olduğu bildirilnce sevindik koşarak akşam hastanenin acil servisine gittik ancak ünsal beyin bebek yoğum bakımda görevli olduğu bildirildi.sekreter bayan kendisni aradı hastanız siznle görüşmek istiyor dedi.kendisi gelemeyeceğini yoğun bakımda olduğunu bildirdi deyince şok olduk. bize deseydi ki beni arasınlar bebeğin durumu ile ilgili sorun ne , ya da yukarıya yanıma gelsinler bir bakayım ayağımıza da çağırmıyoruz o an herşeyi yapmaya hazırdık ya da , yarın için gelsinler ya da , telefona isteyip durumu izah etseydi veya ordan bilgi alsaydı bebeğimizin durumu ile ilgili ne olurdu.? Yani umursamadı..Yanlış doktora gitmişiz aylarca.. Bundan sonra kendisine gitmiyoruz kimseye de tavsiye etmiyoruz ...
se...n
eğer antalyada bircocu kdoktoru ariyorsanız süpesizki bu isim ünsal oktaydır sizin cocugunuza kendi cocuklari gibi sefkani akdaran bilgi kapasidesi cok üsd düzeyde olan arkadasımızdan allah razi olsun diyorum oglumun tek korkmadigi doktor :)
ha...e
gerçekten çok iyi premature doğan bebeğimle çok iyi ilgilendi teşekkür ederim.
ru...ı
bilgisi cok iyi,aileye ve çocuklara yaklaşımı cok sıcak ve samimi..
Ünsal Oktay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ünsal Oktay, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Ünsal Oktay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hemaferez, Çocuk Gelişim Testi, Enjeksiyon Im, X-Ray, Fototerapi, Enjeksiyon Iv, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Apgar Skoru, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması).
Ünsal Oktay adresi nerede?Ünsal Oktay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tarım Mah. Perge Bulv. No:19 Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ünsal Oktay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ünsal Oktay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ünsal Oktay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ünsal Oktay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ünsal Oktay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ünsal Oktay hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Ünsal Oktay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Elmalı Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kemer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manavgat Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (4)Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla