Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi +54 daha fazla

Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi

Ameliyatsız Sırt Ağrısı Tedavisi

Bel Fıtığı Ameliyatı

Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Acıbadem Bursa Hastanesi

Merhaba, ben Op. Dr. Utkan Topçu. Beyin ve sinir cerrahisi alanında uzmanlaşmış bir hekim olarak, Acıbadem Bursa Hastanesi'nde siz değerli hastalarıma hizmet vermekteyim. Meslek hayatımda edindiğim tecrübeler, bugün hastalarıma en iyi hizmeti sunma misyonumun temelini oluşturmaktadır.

Eğitim ve Uzmanlık Alanlarım
Beyin ve sinir cerrahisi eğitimimi tamamladıktan sonra, birçok karmaşık vakada başarılı operasyonlar gerçekleştirdim. Alanımda sürekli kendimi geliştirerek en güncel bilgileri ve yenilikçi teknikleri takip ediyorum.
Sıkça Uyguladığım Cerrahi Teknikler ve Tedavi Yöntemleri
Mikrocerrahi: Mikroskop yardımıyla yapılan hassas ve küçük alanlarda çalışan cerrahi teknikler.
Endoskopik Cerrahi: Küçük kesilerle gerçekleştirilen ve kamera yardımıyla yapılan minimal invaziv cerrahi.
Transpediküler Cerrahi: Skolyoz ve omurga kırıklarının tedavisinde kullanılan bir yöntem.
Minimal İnvaziv Cerrahi: Daha az doku hasarı ve hızlı iyileşme süresi sağlayan cerrahi teknikler.
Anterior ve Posterior Yaklaşımlar: Omurga cerrahisinde kullanılan ön ve arka yaklaşımlar.
İlgi Alanlarım
Mesleki kariyerimin yanı sıra doğa sporları, balıkçılık, koşu, sağlıklı beslenme ve satranç gibi çeşitli hobilerle ilgilenmekteyim. Yeni yerler keşfetmek ve farklı diller öğrenmek benim için büyük bir tutkudur.

Hastalarımın sağlığı ve refahı benim için en önemli önceliktir. Her bir hastamın tedavi sürecinde, onlara en iyi bakımı sunmak için özenle çalışıyorum. Modern tıbbın gerektirdiği tüm yenilikleri ve teknikleri kullanarak, en güncel tedavi yöntemlerini uyguluyorum. Güvenli ve etkili tedavi yöntemleri ile hastalarımın sağlığına kavuşmalarını sağlamayı amaçlıyorum.

Röportaj

U
Konum: başka bir yer Diğer

2021 yılında babama teşhisi konan ve beyni etkileyen nadir hastalıklardan CJD konusunda kendisinden ilk desteği aldığımız için çok şanslıydık. Nadir hastaliklarda size yol gösterecek hekimler olmasi çok önemli. Utkan Bey de bu konuda bizi yönlendirdi ve izlememiz gereken yol hakkında bize ışık tuttu. Hasta ve hasta yakınları için önemli olan ilk adımları onun sayesinde çok doğru zamanında atabildik ve doğru tedavi sürecinin yol haritasını beraber çizdik. Kendisine bir kez daha minnetlerimizi sunuyoruz. Hastalara bu şekilde yaklaşan ve onlara doğru yolu, en düzgün şekilde aktaran Türk hekimlerin olması gurur verici. Alanında uzman ve bilgili, hastaya yaklaşım konusunda profesyonel Utkan Bey'e saygılarımızı sunuyor, hekimlik hayatında nice başarılara ulaşmasını diliyoruz.

Konum: Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Diğer

30 Nisan 2024 tarihinde annem omurilik ve belinden ameliyat oldu bir çok doktor gezdik fakat Utkan hocaya denk gelince onda karar kıldık. İyikide öyle yapmışız ilgisi alakası güler yüzü hastaya moral vermesin kısacası mükemmel bir insan. Ameliyat sonrasını da yakından takip etti kendisine minnattarız.

Konum: Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Diğer

19şubattaki bel fıtığı ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi, şefkatli merhametli çok iyi bir doktor, iyiki tanımışım Utkan hocayı Allah razı olsun ondan, gözüm kapalı hastalığımı önce Allah'a sonra Utkan hocaya emanet ettim hiçte pişman dğlm. Dalında çok başarılı bir doktor.

Konum: Bursa Şehir Hastanesi Diğer

5 Ekim 2021 de çok ağır bir motorsiklet kazası yaptım , omurgam parçalandı sol bacağım ters döndü kaburgalarım kırıktı ve o gün en şanslı olduğum şey Utkan Beye denk gelmemdi %95 felç kalma ihtimalim olmasına rağmen cımbızla omurgamı toplayıp beni kurtardı…işini son derece layığı ile yapan mütevazi bilgili ve ilgili bir doktor. Şu an hayatımı Utkan beye borçluyum en ufak bir tereddütünüz olmasın gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir doktor

Konum: Bursa Şehir Hastanesi Diğer

Mudanya’da Motorsiklet kazası geçiren 16 yaşındaki oğlum beyin kanaması ve kafatası kırıklarıyla ambulansla önce Mudanya devlet hastanesine durumu kritik olduğu için daha sonra da Bursa şehir hastanesine sevk edilmişti ailem benden önce hastaneye varmıştı ben yetişince kadar hemen ameliyat alınması gerektiği ve vefat durumunun olduğunu söylediler bende ameliyat dedim eşim gerekli evrakları imzalamıştı kafatasında 64 zımba dikişle sanırım beşinci günde kendine geldi hafızası ve bütün vücut fonksiyonları zamanla düzeldi Utkan hocama ekibine ve yoğun bakımdaki bütün çalışanlara minnettarız . Minnetimiz kelimelerle ifade edilemez , her duamızda anıyoruz rabbim yar ve yardımcıları olsun ,

Konum: Bursa Şehir Hastanesi Diğer

Doktorumuz Utkan Beye çok teşekkür ederiz. Annemin belinde fıtık patlamıştı doktor doktor gezmemize rağmen Utkan bey mümkün olduğu en kısa sürede tedavi etti. Ameliyat süreci çok başarılı geçti. Güleryüzlü olması, ilgilenmesi, süreç hakkında detaylı bilgi vermesi ve işinde iyi olması bizim doktorumuzdan memnun kalmamızı sağladı. Ayrıca şehir hastanesinde olmasından dolayı odaların tek veya iki kişilik oda olması, doktorlarla iletişim sağlayabilme, hemşirelerin ilgisi hastaneden de memnun kalmamızı sağladı. İhtiyacımız olduğu her an yanımızdalardı. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Y
Konum: Bursa Şehir Hastanesi Diğer

Annemin beyin kanaması sonucu ameliyatını yapan muhteşem doktor. Prof.dr. mehmet ali ekinci hocam ile

Konum: Bursa Şehir Hastanesi Diğer

EŞİMİN BOYUN FITIĞI AMELİYATINI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİ.RİSKLİYDİ.İLGİSİ ALAKASI MÜKEMMEL HERKESE GÜVENLE TAVSİYE EDERİM.BÜLENT

Konum: Bursa Şehir Hastanesi Diğer

Doktorum Utkan Topçu ' ya sonsuz kez teşekkür ediyorum. Dün bel fıtığı ameliyatı oldum bugün evdeyim .Kesinlikle ilk tanıştığım dan itibaren güvendiğim ve yanılmadığım mükemmel bir insan öncelikle kendisine ve ekibine minnettarım çok teşekkür ediyorum herşey için.

Z
Konum: Bursa Şehir Hastanesi Diğer

Babamı beyin tümörü sebebiyle acile götürdüm.tesadüfen nöbetçi hekim kendisi idi.ilgisi alakası ameliyatı başarılı gecti.çok memnunuz herkese tavsiye ederim.