o.....
Dr. Utku Bey; öncelikle çok nazik, anlayışlı, ilgili, sabırlı bir hekim. Dizimde spor sebebi ile oluşan iç menisküs yırtık ve ön capraz bag hasarından dolayı oluşan ağrı ve hareket kısıtlaması şikayetlerim ile kendisine başvurdum. Kendisi de aktif sporcu olan ve spor hekimi olan Utku hocamız, detaylı fiziksel muayene ve MR bulguları inceleme sonucunda dizimi ameliyatsız kurtarabileceği görüşünü bildirdi. Sonrasında bana verdiği rehabilitasyon programına tamamiyle sadık kalarak diz cevre kaslarımı kuvvetlendirmeye başladım. Daha sonra aşamalı olarak bisiklet sporuma tekrar başladım ve devam ediyorum. Şu anda diz ağrılarım çok büyük oranda azaldı, tedavim kontrolü altında devam ediyor. Kendisine spor hocam tavsiyesi ile gitmiştim ve süreçte yaklaşımından dolayı çok mutluyum.
eb...u
25 yılı aydınlatan bir güne vesile olduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum. Serinkanlılığı, nezaketi ve ilgisi sayesinde tüm tedirginliğim ortadan kayboldu.
Utku Erdem Özer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Utku Erdem Özer, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Utku Erdem Özer adresi nerede?Utku Erdem Özer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hakkı Yeten Caddesi Unimed Center K:3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Utku Erdem Özer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Utku Erdem Özer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Utku Erdem Özer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Utku Erdem Özer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Utku Erdem Özer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Utku Erdem Özer hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Utku Erdem Özer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları