hipotiroidi hastasıyım ömür boyu ilaç kullanacaksın diyordu gittiğim tüm doktorlar,utku hocam sayesinde ilacı bıraktım şimdi çok iyiyim çok teşekkür ederim,güler yüzü hiç solmasın
sa...h
öncelikle utku beyin hastasına yaklaşımı insanda bir rahatlama hissi veriyor sizi dinlemesi rahatsızlığınızı daha detaylı şekilde anlatabiliyorsunuz.ben muğla da bir hastanede 2 ay değişik doktorlara gittim yüksek ateş halsizlik gğüs ağrısı kalbin etrafında effüzyon vb.hepside bana antibiyotik ilaç yazıp göderdiler hiç faydalarını görmedim.en son izmir tepecik eğitim araştırmada utku bey.hastalığıma brusella teşhisi koydu ve ilaç tedavim devam ediyor şu an çok iyiyim.
Utku Erdem Soyaltın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Utku Erdem Soyaltın, İç Hastalıkları.
Utku Erdem Soyaltın adresi nerede?Utku Erdem Soyaltın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ereğli Yolu Zonguldak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Utku Erdem Soyaltın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Utku Erdem Soyaltın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Utku Erdem Soyaltın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Utku Erdem Soyaltın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Utku Erdem Soyaltın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Utku Erdem Soyaltın hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Utku Erdem Soyaltın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.