fa...ş
Doktor bey oldukça riskli böbreğimde ve idrar yollarında var olan taşları açık ameliyata gerek kalmadan büyük bir mücadele ile taşları güvenli bir şekilde çıkarmış olup sağlığıma yeniden kavuşmamı sağlamıştır. Kendisi ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunarım
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
sa....
08/11/2019 tarihinde medeniyet üniversitesi göztepe araştırma hastanesinde mesane tümörü ameliyatımı yaptı utku bey. Ameliyat esnasında uyanık olduğum için kendisinin gayretine ve özgüvenine şahit oldum. İşinin ehli bir hocamız. Son derece rahat ve sakindi. Ellerine sağlık diyor, teşekkürlerimi sunuyorum..
gü...r
Yıllardır çekmekte olduğum böbrek sorunuyla ilgili gerekli tetkikleri yaparak doğru teşhisle sağlığıma kavuşmamı sağlayan Dr olur kendisi. Binlerce teşekkür.
mu...u
ALLAH KARŞIMIZA HEP BÖYLE DOKTORLAR ÇIKARSIN. SANKİ ABİM GİBİ DAVRANDI BIKMADI TEKRAR TEKRAR ANLATTI. ÇOK AMA ÇOK İLGİLİ ve BİLGİLİ ALLAH SONSUZ KEZ UTKU BEYDEN RAZI OLSUN.
Utku Sarı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Utku Sarı, Üroloji.
Utku Sarı adresi nerede?Utku Sarı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Evrenpaşa Cad. Iğdır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Utku Sarı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Utku Sarı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Utku Sarı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Utku Sarı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Utku Sarı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Utku Sarı hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Utku Sarı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.