Hasta
Annemin acilden girişinden itibaren Utku Bey hem annemi hem bizi ilgisi ve bilgisi ile aydınlattı hepimize destek verdi. Yüksek tansiyonunun tedavisini yaparak taburcu etti. Hastaya yaklaşımı, uyguladığı tedavi ve destekleyici tavırları için kendisine en içten teşekkürlerimizi sunarız.
ne...n
2018 yılında gece göğüs ağrısı ile acil olarak acıbadem eskişehir hastanesine gittim.yoğun bakıma yatırdılar.bütün işlemleri yoğun bakım ve acil ekibi yaptı. sabah dr.utku gelerek anjiyo yapacağını söyledi.kendisini o an tanıdım.benimle sohbet etti,güven verdi.anjiyo esnasında yine bana kalbimi anlatarak işlemi sohbet ederek tamamladı.şükürler olsun herhangi bir tıkanma ile karşılaşmadık.yine 2 yıl sonra 4,3,2020 tarihinde gece ani tansiyon yüksekliği ile gittiğim hastanede dr.utku bey gelerek müdehale etti.takip için 1 gece kaldım.gerek bana gerekse eşime gösterdiği yakın ilgi ve alaka ile sıcak,güler yüzlü tavırları ile bizi mutlu etti.kendisine çok teşekkür ediyorum.böyle bilgili ,sıcak kanlı,saygılı ve sevgi dolu doktorları bünyesinde bulunduran acıbadem hastanesi yönetimine teşekkür ediyorum.sayın dr.utku bey iyiki varsınız.sıkıştığımızda acıbadem hastanesine koşuyoruz.gerek siz gerek prf.dr.alparslan birdane hocam gerekeni yapıyor.allah razı olsun.sağlıklar dilerim.
Utku Şenol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Utku Şenol, Kardiyoloji.
Utku Şenol adresi nerede?Utku Şenol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mah. Acıbadem Sok. No.19 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Utku Şenol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Utku Şenol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Utku Şenol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Utku Şenol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Utku Şenol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Utku Şenol hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Utku Şenol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar