Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Paşaköy mahallesi D100 karayolu 1cadde kapı no 12 daire no 13 Rezidans 14 Bolu Merkez, Bolu
4 Boyutlu Ultrason
Genital Estetik
Jinekolojik Cerrahi
Kürtaj
Op.Dr.V.Doğu Kemik
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopik Myomektomi
Sezeryan Doğum
Tüp Bebek
Vajinoplasti (Vajina Daraltma)
Op.Dr.V.Doğu Kemik
2010 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden (Çapa Tıp) Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanlığını almıştır.
2015-2020 yılları arasında Bolu Özel Çağsu Hastanesi’ nde hizmet vermiştir.
1 Şubat 2020 tarihi itibariyle hasta kabulüne Bolu’ da açtığı muayenehanesinde devam etmektedir .
Doğu Bey hem bilgili hem de ilgili bir doktor verdiği güven sayesinde rahat bir hamilelik süreci geçirdim.İlk gebeliğimde de süreci Doğu Bey ile devam etmiştim 5 yıl sonra yine 2.gebeliğimde de Doğu Beyi tercih ettik. herkese tavsiyemdir Doğu Bey’in Bolu da olması büyük
st...y
Hamileliğim süresince takip için Bolu'da Doğu Kemik' in kliniğine gittim. Doğumu da planlamıştık ama tlf ile ulaşamadığımız için doğum olmadı. Memnun kalmadım.
Kadın doğum uzmanlığı in yanı sıra hasta psikolojisinden de çok iyi anlayan harika bir insan. Gebelik uzun ve meşakkatli bir süreç ancak doğu beyin süreç yönetimine olan bakış açısı ve katkıları ile çok güzel. Sezaryen doğumlarimin her ikisini de iğneden korkan bana bile çok rahat geçirmemi sağladı. Sonraki sürecinde de ilgisi ve yönlendirmeleriyle annenin toparlanmasina yardımcı duruşu yadsınamaz. İyki varsınız doktor bey.
h....a
Polikistik over sendromu olarak başvurdum doktor hanım çok ilgili ve detaylı açıklamalarıyla beni çok güzel aydınlattı çalışanları çok enerjik ve güler yüzlüler bolu için güzel şansınız hocam
n....s
Bilgili bir doktor ultrason muayenesinde ayrıntılı şekilde ilgilenip açıklama yapıyor çok teşekkür ediyorum
l....
O kadar stresli gitmiştim ki bebeğim de sorun var diye doğu bey sağolsun içim çok rahatladı renkli ultrasonla resmen detaylı tarama yaptı.
r.....
Kendimi herdaim güvende hissettiğim bir Dr. Gönül rahatlığı ile gidiyorum tedavi sürecinde sakin ve temkinlidir.
z....y
Alanında başarılı, hastalarıyla ilgili, açık anlaşılır ve net bir şekilde iletişim kuran bir doktor. 2 hamileliğiminde sorunlu geçmesine rağmen süreci rahat endişe etmeden atlatmama yardımcı oldu oğlum ve ben sayesinde hayattayız iyiki boluda bizim için büyük şans
he...i
İlk bebegimizde de doğu bey den yardim almıştık ve cok memnun kaldik. Şimdi 2. Çocuğumuz dunyaya gelecek. Eşim 4 aylık hamile. ağrılar karşısında doktorumuz bize net bir bilgi veremedi ve sonrasında tekrar doğu beye gittik. Doğu bey bizi aydınlattı. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatti ve kafamizdaki soru isaretleri gitti ve rahatladik. Tecrübe konusu da sanırım budur.
ny...
Gebeliğin başından sonuna kadar devam ettiğimiz doktorumuz. Hastayla iletişimi, verdiği bilgiler çok iyi ve rahat bir hamilelik ve doğum süreci geçirdik. Her şey için teşekkür ederiz.
V. Doğu Kemik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?V. Doğu Kemik, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size V. Doğu Kemik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Dilatasyon Ve Kürtaj, Genital Estetik, Tüp Bebek, Kürtaj, Pelvik Muayene Ve Pap Smear, Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı, Vajinoplasti (Vajina Daraltma), Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık, 4 Boyutlu Ultrason.
V. Doğu Kemik adresi nerede?V. Doğu Kemik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Paşaköy mahallesi D100 karayolu 1cadde kapı no 12 daire no 13 Rezidans 14 Bolu Merkez Bolu
Adresine gitmek zorunda kalmadan V. Doğu Kemik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda V. Doğu Kemik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda V. Doğu Kemik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?V. Doğu Kemik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
V. Doğu Kemik hangi dilleri konuşuyor?V. Doğu Kemik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
V. Doğu Kemik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?V. Doğu Kemik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan V. Doğu Kemik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar V. Doğu Kemik hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, V. Doğu Kemik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.