Katip Mustafa Çelebi Mahallesi, Sıraselviler Caddesi, No:48, Beyoğlu
f....d
Vacit hocam tarafından Ocak ayında burun ameliyatı oldum ve kendisinin yapmış olduğu ameliyat sonrasında herhangi bir morluk şişlik ile karşılaşmadan Kısa sürede iyileştim. Aşırı nefes darlığım vardı ancak şuan da çok iyiyim. Vacit hocam enerjisiyle, hekimliği ve insanlığıyla mükemmel bir doktor ve ayrıca mükemmel bir insan. Bana kazandırdığı yeni burnum İçin minnettarım
t....t
yakın zamanda burun ameliyatı oldum. hiç bir ağrı ve sızı hissetmedim. çevrem burun ameliaytının ne kadar zor olduğunu anlatıp gözümü korkutmuştu ama Vacit Hocanın tecrübesi ile inanılmaz kolay bir ameliyat geçirdim. ameliyat sonrası bunumun son hali beni inanılmaz mutlu etti kendisi mükemmel bir doktor
gü...
Kulak çınlamam vardı 6 aydır geçmez sanıyodum ama hoca o kadar güzel açıklama yaptıki bana iyleşme umudu verdi harika bir hekim
s....ş
Bugün annemin rahatsızlığı için Vacit bey'den randevu alarak hastaneye gittik.Kendisinde baş dönmesi vardı.Vertigodan şüphelendik ancak kendisi mr isteyerek gerçekten hayati bir müdahalede bulundu ve annemin beyninde kitle olduğunu öğrendik.Sonraki süreç için bizi beyin cerrahisine yönlendirdi elbette ki ama bilgilendirme de yaptı.Artı olarak annemin boğazında bulunan bir kitleyi daha keşfetmiş olduk.Normalde korkudan hastaneye gitmek istemeyiz fakat Vacit bey gerçekten hem çok profesyonel olduğunu yaklaşımı ile gösterip hem insan sevgisine böylesine sahip olmasıyla gerçekten hayatımda gördüğüm en sevecen doktor
s....n
5 mayısta ameliyat oldum. Çok çabuk kısa sürede iyileştim artık çok rahat nefes alabiliyorum. ameliyat sürecim çok güzel geçti
öz...e
Harika bir doktor benim burnumda kemik ve yamulma vardı nefes almakta zorlanıyordum ameliyat oldum yüzümde ne şişlik ne morarma oldu şimdi burnum düzeldi ve çok iyi nefes alabiliyorum…
z.....
Merhabalar iyikide vacit hocamla yollarımız kesişmiş .Benim burnum 2 kez revizyon gördü ve asla nefes alamıyordum 5 .hafta oldu ameliyatım vacit hocama ve artık nefes alabiliyorum kesinlikle öneririm teşekkürler hocam
e....y
4 hafta önce ameliyat oldum , bu zamana kadar ki süreçte hiçbir zorlukla karşılaşmadım . Burnumu ilk ameliyattan 10 gün sonra açmıştım, ödemli hali ile bile güzel ve hoş duruyordu. İyi ki Vacit hocayı seçmişim.
Hasta
Vacit hocam çok kısa bi sürede benim ve eşimin ameliyatını gerçekleştirdi.Hiç bir şekilde morarma ağrı vs gibi durum yaşamadık,kendisi işinin ehli,kbb yi ilgilendiren her alanda uzman,kendisinden çok memnunuz,yüz tipimize uygun yeni güzel bir burnumuz oldu,canım hocamız gözümüz kapalı güveniyoruz kendisine.
Hasta
2 hafta önce ameliyat oldum ödemli hali bile mükemmel burnumun doktorumun ellerine sağlık
Vacit Pamukçu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vacit Pamukçu, Kulak Burun Boğaz.
Vacit Pamukçu adresi nerede?Vacit Pamukçu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Katip Mustafa Çelebi Mahallesi, Sıraselviler Caddesi, No:48 Beyoğlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vacit Pamukçu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vacit Pamukçu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Vacit Pamukçu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vacit Pamukçu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vacit Pamukçu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vacit Pamukçu hakkında ne düşünüyor?Toplam 80 hasta / danışan, Vacit Pamukçu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kulak Burun Boğaz Doktorları
Zeytinburnu Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sarıyer Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beylikdüzü Kulak Burun Boğaz Doktorları
Yalova Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (15)Beyoğlu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beyoğlu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beyoğlu bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları