Uzm. Dr. Vefa Mirzaliyeva, Azerbaycan Tıp Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra, çocuk hastalıkları, yüksek ateş ve solunum yolu enfeksiyonları gibi alanlarda uzmanlaşmıştır. Mezun olduktan sonra Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları üzere uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.Deneyimleri arasında Denizli Özel Sağlık Hastanesi ve Tekden Hastanesi bulunmaktadır.Ayrıca Çocuklarda İleri Yaşam Desteği(ÇİYAD) ve Yenidoğan Canlandırma Programı(NRP) sertifikaları bulunmaktadır.
Çocuk sağlığı üzerine geniş bir deneyime sahip olan Mirzaliyeva, şu anda Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi'nde çalışmaktadır.

Sırakapılar Mahallesi 491. Sokak No:23, Denizli

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu +16 daha fazla

Astım

Bebek Takibi ve Aşılar

Ek Gıdaya Geçiş

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Vefa hanıma oğlumun öksürüğü ve ateşi için başvurduk. Güleryüzü ve yaklaşımıyla oğlumun tedirginliğinin kaybolduğunu gördüm. Doktora kaygıyla gidiyordu çünkü. Vefa hanım muayene esnasında ve sonra tedaviyi anlatırken çok titiz ve özenliydi.

Telefon numarası doğrulandı

Güler yüzlü ve aşırı ilgili, bilgili bir doktor. 3 aylık oğlumun takibine güvenle gidiyoruz ve muayene sonrası destek olarak da anında dönüş alıyoruz. Yaptığı detaylı açıklamalar ile çok yardımcı oluyor o kadar güzel anlatıyor ki her şeyi tekrar soru sormamıza gerek bile kalmıyor.İyi ki varsınız Vefa Hocam

R

Genel kontroller için kendisine gidiyoruz. Soğuk algınlığı gibi hastalıklar için de kendisine başvuruyoruz. Uyguladığı tedavilerden olumlu sonuçlar alıyoruz. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Gece bile kendisine ulaşabiliyoruz, cevap verip yardımcı oluyor. Vefa Hanım'dan memnunuz. Uyguladığı tedavilerde başarılı oluyor. Bizim ve kızımız için güvenilir bir doktor.

Randevu doğrulandı

Vefa hanıma oğlumun gaz sorunu ile başvurdum. Güzel yaklaşımı ile bizi çok rahatlattı ve verdiği tedavi ile gaz sorunumuz geçti. Çalışanların ve kendisinin güleryüzü ile çok memnun kaldık. Aylık takiplerimize doktor hanım ile devam edeceğiz.

T
Konum: Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi Diğer

Çocuğum doğduğundan beri aylık takiplerimizi doktor hanım ile yapıyoruz. Ay ay bizi bilgilendirmesi ve her aradığımızda ulaşabilmemiz bizim için çok önemli ve bunu doktor hanım ile yapabiliyoruz. Asistanı olan hanımefendi güleryüzlü ve çok samimi.

O
Randevu doğrulandı

1 yaşındaki kızımızın sırtında oluşan kızarıklar için Vefa Hanım ı ziyaret etmiştik. Randevu süresince kızımızı rahat hissettirmek için sürekli iletişim halindeydi, çok rahat bir muayene geçirdik. Vermiş olduğu ilaçla ilgili soru sormak için sonrasında kendisine mesaj attığımızda hızlıca dönüş sağladı. İlacı kullanmamızı istediği sürede ilacı kullandık ve kızarıklar kayboldu. İlgi alakası ve tecrübesiyle çok memnun kaldığımız bir randevu geçirdik.

Telefon numarası doğrulandı

3 yaşındaki oğlumuzun mide bulantısı ve kusma şikayetleri sebebiyle Vefa hanıma muayene olduk. Kendisi çocukların dilinden anlayan güleryüzlü bir doktor. Uyguladığı tedaviyle çocuğum rahatsızlığını sorunsuz bir şekilde atlattı.

Y
Konum: Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi Randevu

Çocuğumda su çiçeği oluştu internetten araştırma üzerine vefa hanımı bulduk vefa hanım Coke ilgiliydi ve tedaviye başladı. Tedavi kısa sürede sonuç verdi çok memnun kaldık

Konum: Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi Randevu

Kızım Bahar'ı bronşit tanısıyla Vefa hanıma getirdik.Kendisi ilaç tedavisi ve önerilerde bulundu.Doktor diyince bile korkan kızım Vefa hanımın yaklaşımı ile hiçbir korkusu kalmadı.Kızımın tedavisi iyi gidiyor.Çok memnunuz Vefa hanımdan

I
Konum: Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi Randevu

Oğlumun alerjilerinden dolayı doktor hanıma başvurduk.Cok iyi ilgilendi ve her şeyi bize açıkladı.Cok memnun kaldık.Tedavimiz olumlu geçti.