Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Dt. Vahid Hatemoğlu
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Diş Çekimi
Empress Porselen Kaplama
Estetik Porselen
Dt. Vahid Hatemoğlu
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Dt. Vahid Hatemoğlu
Şu anda Kayseri'de hizmet vermektedir.
s....e
Benim dişlerim çok kötü haldeydi, 3 çocuk doğurdum, aynı zamanda koronaya yakalandım, içtiğim antibiyotikler dişlerimi çok yıprattı, o dönem bir çok doktora gittim, kemik eklenmesi gerekiyor dendi, daha sonra Vahit hocamla görüştüm, kendisi de benim gibi Azeri, ona sığınarak daha bir gayretle gittim, ağzımdaki problemi çözdü, kemik eklemeden beni diş sahibi yaptı, implant yaptı, porselen dişler yaptırdı, çevremdekiler dişlerimi çok beğendi, bende beğenenleri kendisine yönlendiriyordum, hala da memnunuz, hastasını karşılaması çok iyi, bir insan olarak çok iyi yaklaşıyor, herkes çok memnun.
n....d
Doktorumuz son derece ilgili ve işinin arkasında duran, işini çok sağlam yapan bir doktor, kendisine çocuklarım için dolgu yaptırdım, birtane çocuğuma da tel taktırdık, tel tedavisi görüyor, süreçte son derece ilgili ve alakalı, çok olumlu bir doktor, cana yakın, insanı dilinden ve halinden anlayan bir doktor çok memnunuz.
c....e
Kendisi hakkında görüşlerim iyi yönde, çok memnunum, implant tedavisi yaptırıyorum, son bir diş takımı kaldı, geçtiğimiz günlerde ölçüler alındı, haftaya da dişler takılır diye düşünüyorum, kendisi çok güler yüzlü, sohbeti güzel, hastasıyla çok güzel ilgileniyor, o yönden hiçbir sıkıntım yok, çok memnunum.
d....k
Vahid hocama ben ve kızım gittik, kızımın ve benim dişlerimi yaptı, komşum da gitti, ailemizin doktoru gibi bir şey oldu, benim bir dişim sallanıyordu, kaplama yaptırdım, süreçte çok ilgili bir doktordu, son derece güler yüzlüydü, sekreteri de çok iyiydi, randevularımızı çok güzel bir şekilde ayarladı, ben kendisine implant da yaptırdım, çok korkuyordum, beni çok sakinleştirdi, hatta sakinleştirici diye ağrı kesici vermişti, sonradan söylemişti, çok güzel bir süreçti, memnun kaldım.
s....g
Kendisine implant tedavisi oluyorum fakat tekrardan diğer tarafa işlem yapılması gerekiyor, onu yaptıracağım, Vahid hocam son derece işinin ehli ve işinin bilincinde olan bir doktor, hem tedavisinden hem de kendisinden çok memnunum.
m....a
Kendisine implant işlemi yaptırdım, süreçte ilgisi, alakası, el becerisi ve tedavi süreciyle alakalı bilgisi çok iyiydi, tedavim sonlandı fakat kendisiyle yakınlık kurduk arada muhabbet etmeye gidiyorum, hem kendisinden hem tedavisinden memnun kaldım.
e....a
Gayet memnunum, yıllardır ailecek kendisine gidiyoruz, işçiliği de çok iyi, dört tane implant işlemi yaptırdım, ayrıca diş çekimi ve dolgu gibi işlemlerim de oldu, süreçte kendisinin hastasıyla olan iletişimi çok güzeldi, gayet rahat bir süreç geçirdim, hem işlem süresi hem sonrasında ağrı sızı gibi durumlar çok yaşamadım, memnun kaldım.
s....a
Hocamıza tavsiye üzerine gittim, çok memnun kaldım, o kadar çok memnunuz ki kendisine bir çok hasta da yönlendirdim, kendisine implant işlemi yaptırıyorum, tedavim hala devam ediyor, vidaları takıldı, dişler yapılacak, iyileşme sürecindeyim, kalite ve temizlik açısından çok iyiler, her yönden çok memnunum ve elimden geldiği kadar da herkese öneriyorum, önerdiğim kişiler de kendisine implant için gitti.
Vahid Hatemoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vahid Hatemoğlu, Diş Hekimi. Size Vahid Hatemoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Vahid Hatemoğlu adresi nerede?Vahid Hatemoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hunat Mah. Nuh Mehmet Baldöktü Sk. No:5 iç kapı no:21 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vahid Hatemoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vahid Hatemoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Vahid Hatemoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Vahid Hatemoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Vahid Hatemoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vahid Hatemoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vahid Hatemoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vahid Hatemoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Vahid Hatemoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Vahid Hatemoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Vahid Hatemoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri