Botoks
Normal randevu
PRP
Yüz Dolgusu
f....k
Biraz geç tanıştım bu kayıp için üzüldüm gerçekten.Daha önce ısparta da bir kaç klinikte botoks yaptirdim 3ayda botoks tekrar istiyordu tesadüf Vahide hanım la tanıştık çok güleryuzlu ilgili gerçekten eli de muthis ve diğerleri gibi 3ayda botoksum gelmiyor artık.Yaklasik 2yildir devam ediyorum.Vahide hanımdan başkasına asla güvenemem.
Hasta
Saç dökülmesi için gittim. Prp ve mezoterapi yaptı tedavi süreci devam ediyor. Vahide Hanım'ın ilgisi, güleryüzlü olması benim için mutluluk verici.
Sivilce ve leke problemlerim için altın iğne ve PRP tedavilerini yaptırıyorum. Dr. Vahide Hanım'ın insana güven veren bir enerjisi var. Mesleğini hakkıyla yapan, güler yüzlü ve profesyonel bir doktor. VB Klinikteki tüm çalışanlar aynı şekilde... Henüz tedavimin 2. ayında olmama rağmen şimdiden cildimdeki olumlu değişiklikleri fark edebiliyorum. İyi ki burada tedavi olmayı seçmişim.
e....a
Çok memnunum teşekkür ederim her işlemi özlenle yapıyor Bacak arkası çatlak tedavisi için gidiyorum çok memnunum
os...n
Lazer epilasyon için gittin süreci degerledirme ve tedavi için zamanında alması güler yüzlü hizmet olsun her şekilde çok memnunum :)
su...y
Sedef yaraları için gittim çok memnunum acılarım son buldu hocamın sayesin ilerleme kaydettik çok teşekkürler
c....s
Mezoterapi ve prp için gidiyorum ilk seansta bile güzel sonuç aldım hocamin ilgisi çok güzel herkese tavsiye ediyorum
g.....
Yıllardır süren ve çözüm bulamadığım saç dökülmem sebebiyle sayın hocama ulaştım.Vahide Hocam öncelikle dökülmenin sebebini araştırmak için detaylı şekilde tetkikler yaptırdı.Sonuçlara göre saç mezoterapisi ve PRP tedavisi uyguladı.Tedaviden sonra aynalarla barışmanın mutluluğunu herkesle paylaşıyorum Vahide Hocam’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
s ...b
Vahide Hocama ben tedavisi için gittim. Kontrollerimi yaptıktan sonra detaylı bilgi verdi. Sorun oluşturan et benlerimi ağrı sızı olmadan aldı. Sonrasında da durumumu takip etmeye devam etti. Gösterdiği özen ve Güleryüz için ayrıca teşekkür ederim.
ga...e
Sevecen, kibar, anlayışlı alaninda uzman Vahide hanim. Akne izi tedavisi görüyorum. Yüzüm gittikçe düzeliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Vahide Baysal Akkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vahide Baysal Akkaya, Dermatoloji. Size Vahide Baysal Akkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, PRP, Mezoterapi, Cilt Yenileme, Dudak Dolgusu, Deri Biyopsisi, Yüz Dolgusu, Kriyoterapi, Lazer Epilasyon, Randevu.
Vahide Baysal Akkaya adresi nerede?Vahide Baysal Akkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çelebiler Mahallesi. 1416 Sokak. No:13 Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vahide Baysal Akkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vahide Baysal Akkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Vahide Baysal Akkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Vahide Baysal Akkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Vahide Baysal Akkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vahide Baysal Akkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vahide Baysal Akkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vahide Baysal Akkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Vahide Baysal Akkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.