Faik kocagöz caddesi, konak mahallesi , 1501 sokak, şahan sitesi, B blok daire:1 Söke, Söke
Cinsel Terapi
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Evlilik Terapisi
d....s
Vahide hanım, kendime dürüst olma konusunda çok bir ayna tutmamı sağladı. 3. Seanstan sonra kendimi bırakmaya başladım. İlgisi ve soruları çok güçlü ihtiyacım olan buydu sanırım “sorgulamak” bu yolda eksik parçalarımı bulacağıma çok inanıyorum.
i̇...d
Vahide hanımı nasıl anlatabileceğimi bilemiyorum ama size yaşadığım duygulardan anlatabilirim. Öncelikle ilk tedaviye başladığımda önyargıyla korkularla gittim çünkü nişanlıydım ve çift terapisine gidicektik. Bu süreç ya beni evliliğe ya da bitişe sürükleyecekti. Oraya ilk girişimde kedilerin beni karşılaması beni bir nebze yumuşattı. Daha sonra Vahide hanımı ilk kez karşımda görünce onun o sempatik bakışları yumuşak naif karşılaması kibarlığı benim bütün sinirimi aldı diyemem ama daha da beni yumuşattı. Kaç aydır gittiğimizi hatırlamıyorum zaman su gibi akıp gidiyor fakat şunu söyleyebilirim artık biz evliyiz. Yani süreç zorlu ama doktor hanımın tavsiyeleri ödevleri ile biz çok güzel ilerledik. Ha bu arada evlilikte de hâlâ gidiyoruz ilişkiyi daha da sağlamlaştırmak için çok az kaldı tedavinin bitmesine.
mü...f
Vahide hanımdan uzun süredir terapi alıyordum benim hayatıma şifa oldu diyebilirim zoru başardık iyileşme sürecindeki desteğini asla unutamam çok büyük emek verdi.Gonul rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
d*...
Kendisiyle uzun suredir tanisiyoruz, Vahide hanım benim hayat rehberim oldu resmen.Ses tonundaki sakinlik ,yüksek empati yeteneği ,güler yüzü ve uzman yaklasimlari ile kendisi benim için ruh halim bulanık, dalgalı ve hırçın deniz misali gibiyken; içimdeki denizin durgun ve berrak bir su olması yolunda yolumu aydınlatan Deniz Feneri misali..
k.....
Kızımın okulundan bir uzmana danışmamı önerdiler bende Vahide hanıma götürdüm bu 2.götürüşüm ve herhangi bir sıkıntı olmamasından dolayı artık gitmiycez eğer gerekirse gideriz
uğ...r
Vahide hanımı araştırmalarım sonucu buldum.
Kaygı bozukluğu şikayeti ile psikoterapiye başladım.
Öğrendiğim teknikler sayesinde olumsuz düşüncelerimle ve duygularımla baş etmeyi öğrendim. Kendisi dakik aynı zamanda empati yeteneği gelişmiş ve işinin ehli.seanslarım devam ediyor.
3 ay içinde değiştirdi beni sohbeti çok iyi anlayışlı biri Sayesinde kötü düşüncelerin çoğundan kurtuldum Kesinlikle Tavsiye Ederim Vahide Hanımı
Sayesinde kötü düşüncelerden arındım. 1 sene önceki hâlimden eser yok. Her şey için çok teşekkür ederim.
v.....
Baskı olmadan detailı cözüm yollari.
Güvenin normalden daha hızlı kazanılmış olmazı.
Cok iyi anlayış gözterilmesi.
Randevu kısa zamanda olması.
Panik ataklarıma cözüm odaklı bir yol göztergesi.
h....k
Oğlum için gidiyorum çok memnunum.İlk günden bugüne o kadar olumlu gelişmeler oldu ki çok mutluyum.İyiki karar verip size gelmişiz.
Vahide Kıray isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vahide Kıray, Psikoloji. Size Vahide Kıray tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Cinsel Terapi, Cinsel Terapi Danışmanlığı, Randevu.
Vahide Kıray adresi nerede?Vahide Kıray şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Faik kocagöz caddesi, konak mahallesi , 1501 sokak, şahan sitesi, B blok daire:1 Söke Söke
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vahide Kıray isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vahide Kıray online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Vahide Kıray isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Vahide Kıray, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Vahide Kıray hangi dilleri konuşuyor?Vahide Kıray ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Vahide Kıray isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vahide Kıray tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Vahide Kıray hakkında ne düşünüyor?Toplam 61 hasta / danışan, Vahide Kıray hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.