Hasta
Vahit bey oğlumun en zor anında bir çok has. dolaşıp ateşini düşüremediklerinde tavsiye üzerine gitmiştik. Allah razı olsun. Çocuğum zatürre geçiriyormuş tedavisinden sonra şifa bulduk. O gün bugündür etrafıma da tavsiye eder çocuğumu da götürürüm. Tavsiye ettiklerimden de memnuniyet duydum. Allah sayılarını artırsın iyi bir hekim hastasını da dikkatle dinler. İşiniz gücünüz rast gitsin.
g....ö
Yüksek ateş ile götürdüğüm oğluma serum takıp sonrasında ne bir ateş düşürücü ne de antibiyotik yazmadan taburcu eden, infulenza tahlili negatif çıkmasına rağmen infulenza şurubu yazan sayın doktor. 3 gün havale geçirdi oğlum ve başka bir doktor ile tadavimizi tamamladık. Kendisini hiç tavsiye etmiyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
se...u
Vahit Bey, kızım Ada Filiz'in doğumundan beri düzenli gittiğim doktorudur.. Kendisi inanılmaz ilgili, sıkılmadan çocuğuma dair endişelerimi ve panikle peşpeşe yönlendirdiğim soruları sıkılmadan cevaplayan ilgili, mükemmel bir doktordur.. Kesinlikle tercih edilmesi gereken değerli bir doktordur.. Hasta psikolojisine inmesi ve insancıl yaklaşımı takdire şayen.. Yıl içinde başka bir ilçeye taşınmayı düşünüyoruz fakat sırf memnuniyetimizden dolayı kontroller için yine Vahit Beye geleceğiz..
Işığı, sevgisi ve çalışma aşkı daim olsun..
Teşekkürler..
tu....
Kızıma doğum yaptım ve hastaneden çıkarken ters giden belirtiler yüzünden bebeğimi yoğun bakıma aldılar vahit bey hemen durumu anlayıp test sonuçlarını beklemekle vakit kaybetmeden erken müdahale yaptı ve 29 gün yoğun bakımda bebeğimle ilgilendi şuan 1 yaşına gircek kızımı vahit bey hangi hastaneye giderse oraya götürüyorm ve götürmeyede devam edicem.çok ilgili ve bilgili bir doktor.teşekkür ediyoruz herşey için.
ASYA NİL YÜKSEK
ku...s
Dr. Vahit ben çok iyi ve çok ilgili bir doktordur ben 30.11.2017 tarihin de 33+5 günlük erken doğum yapmıştım bebeğim prematüre bir bebek olarak doğduğu için kuvezde kalması gerekliydi 15 gün kaldı bu süreçte annelik duygusuyla hareket ettiğim için o duygusallıkla hastaneye ve doktora sinir olmuştum yavrumu benden uzak tutuyorlar diye buradan çocuğumu bi alim birdaha bu hastaneye gelmem demiştim ama öyle olmadı dr. Vahit beyle tanışınca yavrumla ne kadar ilgili alakalı olduğunu görünce bu düşüncemden vazgeçtim çok iyi ve çok ilgili bir doktor soru listesiyle gidiyorum hiç sıkılmadan hepsini tek tek yanıtlıyor teşekkürler Dr. Vahit Ernas güvenilir iyi bir çocuk Doktoru herkese tavsiye ederim.
Kutay Uras Çiftçi'nin annesi :)
Vahit Ernas isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vahit Ernas, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Vahit Ernas adresi nerede?Vahit Ernas şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tevfik Bey Mahallesi Mektep Sokak No:11 Sefaköy Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vahit Ernas isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vahit Ernas online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Vahit Ernas isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Vahit Ernas, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Vahit Ernas isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vahit Ernas bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vahit Ernas ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vahit Ernas hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Vahit Ernas hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beşiktaş Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıyer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (13)Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla