al...n
Çok zor ve zahmetli bir ameliyatı şiir gibi yapıp bize bıraktı. Her kontrolde yoğun ilgisi ve açıklamaları ile adım adım herşeyi bizimle paylaştı. Kafamızda en ufak bir soru işareti bile bırakmadan süreci tamamlamamızi sağladı. Ellerinize sağlık hocam.
to...ı
Doktorum ile olan ilişkimde ,uzmanlığı, bilgisi ve bilgilendirmesi, bana güven vermesi benim için çok önemliydi. Vahit Bey bu beklentimi karşıladı. Ayrıca gerek duyduğum zamanlarda kendisine rahatlıkla başvurabiliyorum ve yanıt alabiliyorum. Onun sayesinde sağlığıma kavuştum.
he...i
gerçekten benim tanıdığım işinde en başarılı doktor diğebilirim özellikle uzmanlık alanlarında vede cerrahi tekniklerinde olsun bu güne kadar en ufak bir komplikasyon gemiş bir hastası olmayışı işine ne kadar özverili ne kadar usta olduğu gösteriyor
Vahit Özmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vahit Özmen, Genel Cerrahi.
Vahit Özmen adresi nerede?Vahit Özmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Abide-İ Hürriyet Cad. No: 166 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vahit Özmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vahit Özmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Vahit Özmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vahit Özmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vahit Özmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vahit Özmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Vahit Özmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.