Edremit Van

• Op. Dr. Serpil Akpınar

Göz hastalıkları

Serhat Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi No:58, Van Harita

Özel Lokman Hekim Hayat Hastanesi

• Süphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı, Van Harita

• Dr. Metin Erden

• İpek Yolu, Van Harita

Van İpekyolu Devlet Hastanesi

• Dr. Onur Erdem

Çocuk sağlığı ve hastalıkları

Süphan Mahallesi Hava Yolu Kavşağı İpek Yolu Caddesi No: 381, Edremit (Gümüşdere) Harita

İpekyolu Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

Static Map Image