Edremit Van

• Cumhuriyet Mah., Van Harita

Van Özalp Devlet Hastanesi

• Cumhuriyet Mah., Van Harita

Van Özalp Devlet Hastanesi

• Süphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı, Van Harita

• Uzm. Dr. Fatma Sert

• Van Harita

Van Çatak Toplum Sağlığı Merkezi

• Dr. Neveser Neslihan Yurtman

Çocuk sağlığı ve hastalıkları

Süphan Mahallesi Hava Yolu Kavşağı İpek Yolu Caddesi No: 381, Edremit (Gümüşdere) Harita

İpekyolu Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

Static Map Image