Op. Dr.
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi,
El Cerrahisi,
Ağız Yüz Ve Çene Cerrahisi
Mersin 1 adres
Güvenevler Mahallesi 1937 Sokak No:1 (Forum AVM açık otopark girişi ve Palm ofis karşısı) Yenişehir Türkiye, Mersin
Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği
Dudak ve Yüz Dolgusu
Göz Altı Işık Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Op. Dr. Vasfi ÇELİK Estetik Klinigi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kulak Estetiği
Meme Küçültme
Revizyon Burun Estetiği
Vaser Liposuction
t....s
Vasfi beyde 2 sene önce çok başarılı sonuçlanan göğüs toparlama ameliyatı oldum. 2 sene geçmiş olmasına rağmen sağlık problemi yaşamamdan kaynaklı eski sonuçlarımı talep ettim ve birebir ilgilendiler. Yeni ultrason sonuçlarımı talep edip biyopsi sonucuma kadar takip ettiler. Doğru biçimde yönlendirler. Vasfi Çelik ve ekibi çok kıymetlisiniz.
öz...i
Daha önce bozulan burnumu mükemmel şekilde düzeltip beni mutlu gönderen doktorum geç tanıdığım için de üzgünüm ekibi doktorumun başarısı zaten tartışılmaz ne kadar yazsam mutluluğumu ifade edemem iyiki Vasfi Çelik
ha...a
Kendisine burun ameliyati icin basvurmustum sonuctan cok memnun kaldim cok dogal ve basarili bir sonuc elde ettik. Memnun kaldim
öz...ç
Rinoplasti ameliyatı sonrası 2.ayımdayım ve çok mutluyum.morluk ve şişlik hiç olmadı ve süreci çok konforlu atlattım,zaten Vasfi Çelik ve ekibine çok güveniyordum.Burnumu gören herkes doktorumu soruyorçok sevgiler,saygılar
ş.....
Vasfi Çelik bir markadır, ameliyatımın 15. günü insanlar sürekli burnumun güzelliğinden bahsediyor doğru doktor seçimi hayat kurtarır!
Vasfi hocam çok iyi bir plastik cerrahi burun ameliyatı oldum ve çok memnunum hocama ve çok ilgili asistanına teşekkür ederim
Hasta
Alanında en beğendiğim araştırıp olduğum bir doktor gerçekleştirdiği burun ameliyatinida çok beğendim bu alanda en iyi olduğunu düşündüğüm doktor iyiki varsınız elinize emeğinize sağlık
di...k
merhaba, 2 ay once meme diklestirme, liposuction ve bbl ameliyati oldum ve sonuc MUKKEMEL!! Vasfi hocam harika bir doktor iyiki iyiki siz hocam cok mutluyum cok memnunum resmen yeniden dogdum sayenizde kendini yeniden seven ve guvenen biri oldum cok sagolun doktorum
e....k
Merhabalar..bir ay önce burun ameliyatı oldum ve ameliyattan sonraki süreçte hiç morarma ağrı yaşamadım ve on gün sonra aktif iş hayatıma geri döndüm.. hem sağlık hem görüntü sıkıntısı yaşadığım burnumdan çok memnunum başta hocama sonra da tüm ekibine teşekkür ediyorum
gü...z
Merhaba 2. Kez burun ameliyatı olmak istiyordum ancak kafam çok karışıktı Dr. Konusunda Türkiye mersinde yaşayan ablam sayesinde vasfi beyi tanıdım ve karar verdim sonunda asla pişman da olmadım. O ve ekibi çok profesyonel ve ilgililer. Sevgiler
Vasfi Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vasfi Çelik, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, El Cerrahisi, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahisi. Size Vasfi Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Botoks, Göz Kapağı Estetiği, Meme Estetiği, Liposakşın, Kulak Estetiği, Blefaroplasti.
Vasfi Çelik adresi nerede?Vasfi Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler Mahallesi 1937 Sokak No:1 (Forum AVM açık otopark girişi ve Palm ofis karşısı) Yenişehir Türkiye Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vasfi Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vasfi Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Vasfi Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Vasfi Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Vasfi Çelik hangi dilleri konuşuyor?Vasfi Çelik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Vasfi Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vasfi Çelik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Vasfi Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 148 hasta / danışan, Vasfi Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra