Cennetayağı Mahallesi Küme Evler Ağılı Patlak Mevki No:1, Edremit
tc...n
mesane tümörü alanında çok başarılı .asistanlığından bu yana 21 yıllık hastasıyım hayatta tanıdığım en mükemmel doktor
saygılar
ok...u
Yarın varikosel ameliyatı olacağım inşallah iyi geçer. :s:s Gerçekten kendinden emin bir doktor inşallah başarılı geçecek :)
ya...y
Yorumlara katiliyorum.Oğlumu sünnet ettirdim..Hastaya diyaloğu iyi...Bi de operasyonlara bir veli kabul edilse daha iyi olacak.. Her şey için teşekkürler hocam...
be...n
kendinden çok emin bir doktor,oğlumun sünnetini gerçekleştirdi...mesleğini layığı ile yaptığını düşünüyorum.kendisene teşekkürler...mesleğinde başarılar.
me...ç
hastası ile çok ilgili ve alakalı mesleğini seven konusunda oldukça başarılı bir uzman hekim
Vedat Avcıeri isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vedat Avcıeri, Üroloji.
Vedat Avcıeri adresi nerede?Vedat Avcıeri şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cennetayağı Mahallesi Küme Evler Ağılı Patlak Mevki No:1 Edremit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vedat Avcıeri isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vedat Avcıeri online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Vedat Avcıeri isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vedat Avcıeri bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vedat Avcıeri ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vedat Avcıeri hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Vedat Avcıeri hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.