ay...n
Bu yorumları dikkate alarak vedat beyden randevu alıp gittim yaptığı dolgular 2 gün gitmedi nasıl bir malzemeyle ve teknikle dolgu yaptıysa bilemiyorum. Daha önce böyle birşeyle hiç karşılaşmamıştım. Bir daha samsun ağız ve diş hastanesine gitmeyi düşünmüyorum. Sizlerede tavsiyem bu doğrultuda olacaktır.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
sa...0
Hastanın başına neler geleceğini güzel güzel anlatan, sabırlı ve eli hafif çok acimiyo, böyle güzel insanlara ihtiyaç var
ay...n
Vedat Bey den çok memnun kaldım..Güler yüzlü ve işinde uzman bir hekim..seri ve pratik bir doktor bu da işinde iyi olduğunu anlıyorsunuz.kesinlikle tavsiye ederim..
ne...n
butun sorularimi cevaplayip dislerimi saglikli hale getiren doktoruma guler yuzu ve mutevazi tavirlarindan dolayi tesekkur ederim.basarilarin devamini diliyorum
se....
Diger doktorlara nazaran dişlerimde ki önceligi çekip dİşten kurtulmak olmayan öncelikli hedefi dişi kurtarmak olan doktoruma çok teşekkur ederim.Çok memnun kaldim gercekten herkese tavsiye ederim
Vedat Bayrak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vedat Bayrak, Diş Hekimi.
Vedat Bayrak adresi nerede?Vedat Bayrak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bafra Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vedat Bayrak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vedat Bayrak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Vedat Bayrak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vedat Bayrak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vedat Bayrak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vedat Bayrak hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Vedat Bayrak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diş Hekimleri