2020 yılında Altınbaş Üniversitesi psikoloji bölümünü onur derecesiyle bitirdim. Mezuniyetinim hemen ardından aktif çalışma hayatına katıldım. Bu süreçte Türk Psikologlar Derneğinden Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimini aldım ve bu eğitime eşgüdümlü olarak workshop, süpervizyon desteği, konferans ve seminerlerle repertuarımdaki bilgileri genişletmeye çalıştım. Devam eden süreçte bireysel seanslarımı süpervizyon eşliğinde devam ettirdim. Daha sonraki aşamalarda yeni terapi ekolleriyle, eklektik bir anlayışı kullanmaya başladım. Temel amacım psikolojik anlamda destek arayan bireylerin bu yolculuklarına eşlik edebilmek. Çalışma alanımı 'Depresyon, Obsesif-Kompülsif Bozukluk, Yaygın Anskiyete Bozukluğu ve Panik bozukluk'' oluşturmakta.

Dante Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Bahçelievler Merkez, Neyire Neyir Sk. No:18 Daire:3, 34140 Bahçelievler/İstanbul, İstanbul

Psikoloji Randevusu +10 daha fazla

Ağlama ve Öfke Nöbetleri

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Vedat Göktürk adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle