nu...ş
30 YIL SONRA FİLMDE DİŞİMİN İÇİNDE ÇIKAN 2 TANE DİŞİ GÖRDÜĞÜMDE BUDA MI BENİM BAŞIMA GELİR DİYE İSYAN ETMİŞTİM. ORTODONTİST TEDAVİSİ GÖRÜYORUM. VE BU DİŞLERİN ALINMASI GEREKLİ. TAM 3 AYDIR BEKLEDİĞİM BU AMELİYAT İÇİN BUGÜN HAZIR MIYIM BİLMİYORUM AMA KAÇINILMAZ ARTIK BİLİYORUM.. VEDAT BEY İÇİN OLUMLU YORUMLAR OKUDUĞUMA SEVİNDİM. EN AZINDAN CANIM YANMAYACAK......
ak...a
abi daha gitmedim ama inşAllah iyidir güveniyorum :D tüm hastalara Rabbim şifa versin amansız dert vermesin kafanıza takmayın diş çektirmektende korkmayın derim
bu...ı
vedat beyi herkez e tavsiye ederim çünkü iyi ve süper bir cerrah başarılarının devamını dilerim operasyon sırasında hiç bişey hissetmedim tşk ederim
fa...m
Hem insani hemde mesleki yönü çok iyi ayrıca operasyonlarında hastayı rahatlatan biri olduğu için bana tavsiye eden Sn.Tahsin BULUT'a teşekkür eder bende herkese kesinlikle tavsiye ederim. Makina Müh. Fatih BAYRAM
es...n
ağzıma bile bakmadı. sorularımı cevaplamadı. çene eklemimle ilgili sorunumu anlattım o başka çeneyle ilgili gibi saçma bir yorum yaptı. tek yaptıkları o doktordan o doktora hastaları göndererek hasta sayılarını artırmak.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ay...i
oo süper bi dpktor ailecek çok seviyoruz bursada 1 numara bence!!!
Vedat Gültekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vedat Gültekin, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi.
Vedat Gültekin adresi nerede?Vedat Gültekin adresini belirtmedi. Vedat Gültekin yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Vedat Gültekin adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vedat Gültekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vedat Gültekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Vedat Gültekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vedat Gültekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vedat Gültekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vedat Gültekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Vedat Gültekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.