Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı, Bakırköy
2018'de (29 yaşındayken) her gün kustuğum şikayetiyle kendisine başvurdum. Şikayetlerimi sayarken yüzüme bakmadı. Sonra beni süzerek "Senin kusman iyi, zayıflarsın biraz." dedi. Hiçbir test yapmadı. Psikolojik dedi ve yolladı.
k....y
Vedat Bey’e uzun bir süre öksürdüğüm için gitmek zorunda kaldım. Daha ciğerlerimin filmi çekilmeden Vedat Bey sorunu anladı ve gerekli tedavi şeklini önerdi. Film sonucu geldiğinde de dediği gibiydi zaten. Sadece kendisi biraz net ve çözüm odaklı bir doktor. Eğer kendinizi şımartmak istiyorsanız çok size uygun bir doktor olduğunu söyleyemem. Fakat gerekli ilaçları ve tedaviyi önerip hastalığınızı en kısa sürede geçirtebiliyor.
n ...k
Ben Vedat Günday dahiliye doktoruna bir hafta önce annemi götürdüm.
Annem 30 seneden fazlası şeker hastası.
Anneme bir aya yakın sıkı bir diyet ki bunun içinde ekmek ve meyve kesinlikle yemedi. Şekerini sabah akşam düzenli ölçüp ona göre ilaç ve insülin takibini ihmal etmeden yaptık. Ne var ki biz dr. olmadığımız için bir Dr. Kontrolüne baş vurup ilaç düzenlemesi yapmasını talep edip.
Doktora gidince 3 aylık kan testi istedi ve sonuçlar ile kullandığı insülin ve ilaçları alıp gelin dedi. Biz ertesi gün sonuç ile dr. odasına girince şekeri çok yüksek dedi önceki gün birşey mi yedi dedi. Bende doğru olarak o gün yediği aşureyi söyledim ve bana o kadar sert bir dil ile konuştu ki hem yiyorlar hem gelip bizi burda uğraştırıyorlar dedi. Şeker hastası yaşamını beslenmesini değiştirecek dedi evet bu doğru zaten bizde öyle yapmaya çalışıyoruz ama bir kere yedi diye... Kaldı ki hasta bunu yaptı diye o tarz konuşmasi beni beni şok etti. Ben gerçekten o kadar üzüldüm ki O gün anlatamam. Odadan şok olmuş bir şekilde çıktım. Doktora bir kelime bile diyemedim ve odasından çıktım. Bu böyle olmamalı doktorlar daha açıklayıci ve kibar olmalı zaten hasta birşey bilmiyor.
Hastayı aydinlatmasini beklerdim.
Ben doktorun tavrını hiç ama hiç beğenmedim. Hiç de memnun kalmadım.
i...
Problemimi net bir şekilde anlatmama müsaade etmeden sürekli konuşmami kesti. Her problemime herhangi bir tetkik muayene yapmadan yok oyle bir sey dedi. Tiroidlerimde ciddi bir zonklama hissettiğimi ayaga bile kalkamadigimi ifade ettim bana zayifsin kalp atişlarini hissediyorsundur dedi. Kan şekerimde problem yaşadiğimi ve babamin da diyabet hastasi olduğunu söylediğimde ne alaka bu yaşta diyabet mi olur diye cevapladi. Yaşim 23. Tahlillerim problemli çikmasina rağmen tekrar muayeneye gitmedim.
nu...i
Sayin Uzman Dr. Vedat Gunday bey'e kan tahlili yaptirmak istedigimi, tiroid'den klostrole kadar tum kan testlerini yaptirmak istedigimi belirttim. Doktorun Ilk sozu sert bir dille sizin hicbirseyiniz yok neden butun tahlilleri istiyorsunuz oldu. Ben de kendisine 3 ay evvel Ankara'da tahlil yaptirdigimi tiroid bezlerinin hic calismadigini idoktorumun ilac verdigini 3 ay sonra tekrar tahlil yaptirmam gerektigini soyledi dedim. Dr bey bana onceki tahlillerimin yanimda olup olmadigini sordu. Bende yurt disinda yasadigimi, yandaki binada annemin acil de kaldigini, benim de onun icin acilen yurtdisindan geldigimi, o nedenlenceki sonuclarimin beraberimde olmadigini belirttim.
Dr bey Isteyen istedigi zaman tahlil yaptiramaz, "Sizin gibi
kisiler yuzunden hastanelerimiz zarar ediyor."dedi hicbir muayene yapmadigi halde benim gayet saglikli gorundugumu soyledi. onun uzerine bir hafta evvel dusup bayildigimi, kenimi iyi hissetmedigimi soyledimse de sert bir dille bunu haketmedigimi devletin benim gibi kisiler yuzunden bu hale geldiginden soyledi. Sok olmustum.
Odasindan ciktigimda disarida bekleyen hanim neden size bu kadar kizdi diye sordu bilmiyorum dedim, sonuclari almaya gittigimde Doktor bey neden bana bagirdiniz hic haketmedigim sozleriniz cok zoruma gitti ben yillarca calistim devlete emek verdim, senede bir kan tahlili yaptirmak istememe neden bu kadar tepkilisiniz dedigimde yine ayni sekilde, sinirli degilim benim tarzim soyle seklinde yorum yapti. soyleyecek kelime bulamadim.
Vedat Günday isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vedat Günday, İç Hastalıkları.
Vedat Günday adresi nerede?Vedat Günday şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vedat Günday isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vedat Günday online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Vedat Günday isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vedat Günday bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vedat Günday ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vedat Günday hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Vedat Günday hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları