Hekim ; Entodonti - İmplant - Ortodonti - Protez - Diş Taşı Temzliği - Diş Beyazlatma hizmetleri vermektedir.
Odunluk Mah.Akademi cad. Zeno Business Center Site. A Blok 18 Nolu Apt. No: 2 A/A/1, Bursa
20'lik Diş Çekimi
Özel İmaj Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Beyazlatma
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
f.....
20 lik dişimin çekilmesi gerekiyordu. aşırı korku yaşıyordum. Dr um Vedat ŞENTÜRK kısa sürede beni büyük bir sıkıntıdan kurtardı. eli gerçekten çok hafif. iğneyi dahi hissetmedim. kendisinden, tüm ekibinden Allah razı olsun. Maşallah. Yolları açık olsun. hepsi çok iyiler. herkese şiddetle öneriyorum. yakın çevreme de hep bahsediyorum. gözünüz kapalı, içiniz rahat bir şekilde gidebilirsiniz. Dr fobiniz varsa bunu aşacağınız tek isim, keşfedin. Fadime B.
nu...r
Bir dost tavsiyesi ile buldumki sukur icindeyim ben 45 yasima kadar boyle iyi boyle isinle alakali boyle hijynik bir dr ile karsilasmadim dislerim epey sorunluydu ve panik atak hastasiyim ciddi derecede ilk gunumde iki disimi cekti ve biz şoka girdik esimle basladi ve bitti hic anlamadik benim gibi korkan hastalar tavsiyem ust duzeydedir hic tereddut edmeyin allah razi olsun dr vedat beyden sonsuz yildiz veriyorum Nurcan Şener ben
Vedat beyden Allah razı olsun çok memnunum... eşimin de alt ve üst çenede çürükleri vardı, alt çene dolgularını bir hafta içinde toparladı eşimde çok memnun.
Klinikte çok yakında çocuk uzmanı da çalışmaya başlayacakmış bu çok güzel haber, çünkü üç yaşında ikiz kızlarım var ve birinin alt çene azı dişi çürük başlangıcı var gibi görünüyor.
Dt. Vedat ŞENTÜRK ailemizin diş hekimisin birader. Saygılarımı sunuyorum iyiki varsın...
ok...n
Kalp problemim olmasından dolayı daha sıkıntılı ve önemli olan diş tedavim rahat ve mutlu geçti. Doktorumuz Vedat hocama teşekkür ederim.
em...n
Diş etlerimde oluşan bütün sorunlarım giderildi açılan boşluklara tam istedigim gibi dolgu yapıldı..
ca...0
Merhaba ben aşırı korkak olduğum için bayağı bir zorluk çıkardıgımı düşünüyorum ama müthiş bir diş çekimi oldu üstüne diş temizliği bile yapıldı cok cabuk gectı ve korktum gbi deilmiş pek bişi anlamadım el hafifliği müthiş ilgi güleryüz içtenlik dahada sayrdım ama şimdilik yeter ☺ bundan sonra hep Vedat beyleyim herkese tavsıye ederim⭐⭐⭐⭐⭐
a....y
Çok memnun kaldım. Allah Vedat bey den razı olsun. O olmasa doktor korkumu yenemezdim. Sayesinde tekrar sağlıklı dişlere kavuştum
ca...y
Dişlerimde bulunan çürük nedeniyle dolgu uygulaması gerekliydi ve Vedat bey bu işlemi kısa sürede başarıyla gerçekleştirmiştir.
Vedat Şentürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vedat Şentürk, Diş Hekimi. Size Vedat Şentürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Lamina Uygulamaları, Diş Dolgusu, Pembe Estetik, Endodonti.
Vedat Şentürk adresi nerede?Vedat Şentürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mah.Akademi cad. Zeno Business Center Site. A Blok 18 Nolu Apt. No: 2 A/A/1 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vedat Şentürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vedat Şentürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Vedat Şentürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Vedat Şentürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Vedat Şentürk hangi dilleri konuşuyor?Vedat Şentürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Vedat Şentürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vedat Şentürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vedat Şentürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vedat Şentürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Vedat Şentürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri