e....y
Oğlumun göbeği düştükten sonra sorun yaşamıştık mükemmel ilgilendi çok profesyonel tedavi sürecinde sürekli bilgilendirmesi yakından takibi bizi çok memnun etti son çare gümüş nitrat uyguladı ve tamamen geçti sıkıntı SSK hastanesinden beri hastasıyız böylesine mütevazi tecrübeli aynı zamanda saygıdeğer bir doktorun muayenehane açmasına da çok mutlu olduk oğlumun sünnetini de orada yaptıracağız gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz teşekkürler Vehpi Bey
Bize gore aydinin en iyi cocuk doktoru o. Kendisine hipospadias denen hastalik icin basvurduk bizi cok iyi aydinlatti. Becerisi cok iyi. Izmirde egitim aldigini duymustuk zaten. eski ssk hastanesinden beri hastasiyiz. uzun bir surec gerekirdigini ve sabirli olur onu dinlersek tedaviden olumlu sonuc alacagimizi soyledi. Dedigi gib ameliyattani tedaviden sonra sagligimiza kavustuk. Su anda ayni sikayetten oldugunu dusundugumuz baska bir hastamiz icin kendisine ulasamadik izmire gitmek istemiyouz kendisine güveniyoruz umarim buradaki profilini goruyordur.
me...l
benim kızım yanmıştı rabbime binlerce şükürler olsunki böyle bir doktura rast geldim allah sizden binlerce kez razı olsun vehbi bey şuan kızımda iz bile kalmadı rabbim sizi ailenize bahışlasın işallah
s_...u
Bir Dr ancak bu kadar mükemmel olur, çocuğuma hem bir abi hem bir baba hem bir doktor edasıyla yaklasıp sadece çocuğumu değil bütün ailemizi tedavi etti. Allah razı olsun doktorumuzdan Aydın için bir şans doğrusu...
öz...l
ben bir hastasının yakınıyım hem dr.olarak hemde insan olarak mükemmel
Vehpi Bozkurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vehpi Bozkurt, Çocuk Cerrahisi.
Vehpi Bozkurt adresi nerede?Vehpi Bozkurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Efeler Mahallesi 2268 Sokak No:4/2 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vehpi Bozkurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vehpi Bozkurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Vehpi Bozkurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vehpi Bozkurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vehpi Bozkurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vehpi Bozkurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Vehpi Bozkurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.