Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuklarda Astım
Çocuklarda Egzema
Çocukta gelişimi izleme
Dr Velat Şen
Kızlarım için gittim ikiside bronşit olmuştu suan tedavi aşamasındayiz biz velat hocayı tavsiye üzerine bulduk çok anlayışlı güler yüzlü bir hoca hayatımda bu kadar iyi bir doktor görmedim biz cok memnun kaldık herkese tavsiye ederim en az 1 defa gitme şansı vermenizi tavsiye ediyorum
Velat Bey çok iyi bir doktor herkese tavsiye edebiliriz her şeye çok güzel bir şekilde bakıyor güler yüzlülüğü çok iyi. Alerjik rahatıslızlğımız ile alakalı geldik ilaçlarından çok memnun kaldık. Çok güzel ilgileniyor.
4-5 yıldır Velat Bey'e gidip geliyoruz muayenelerimize kontrole geliyoruz. Çocuğumuzun akciğeri yarım olduğu için geliyoruz daha önce ilaç tedavilerimiz oldu şu an ilacı bıraktık kontrol altındayız. 3 aydan 6 aya uzattık kontrollerimizi. Velat Bey ilgileniyor hastayı takip ediyor tecrübeli bir doktor.
Velat Bey gibi doktorlar nadir görebileceğimiz hekimlerden. Ankara'da hastanelerde tedavi gördük tedavilerimiz sonuç verdi ama kısa süreliydi. Doktorlar kistik fibrozis demişlerdi akciğer rahatsızlığı ile igili bütün tahillerden sonra Velat Bey bizi rahatlatı. Kistik fibroz olmadığını söyledi. Tedavimize başladı gayet güzel gitmeye başladık çocuğum 7 yaşında 13 kiloydu Velat Bey'in sonra 3 ay oldu hızla kilo almaya başladı. İlaçsız bir döneme ilaçsız devam ediyoruz çok memnunuz insanlarla ilgisi hem de hastaya ilgisi çok güzel. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
Biz Velat Bey'den memnun kaldık. Trafik kazası geçirmiştik akciğer ve hasarlı noktalarda önce Allah sonra Velat Bey sayesinde tedaviden sonuç aldık. Şu an iyiyiz. Saygılı, hastasıyla ilgilenen bir doktor. Kendisinden çok memnunuz.
Velat Hoca'dan çok memnunum prematüre 29 haftalık doğdu bebeğim 23 gün entübede kaldı zatürre geçirdik, covid geçirdik hırıltı vardı kronik akciğer rahatsızlığından yoğun antibiyotik serum buharla rahatsızlığını geçiremiyorduk. Velat Hoca'yı duyduk kendisine geldik. 3 defa gittik şu an biz ilaç tedavisini bitirdik takipteyiz. Aşırı hırıltısı vardı geceleri artık daha rahat uyuyoruz nefes alma sıkıntılarımızın hepsi bitti. İnsanlara yaklaşımı motive etmesi annemin moralini düzeltmesi ben kendisinde insanlık gördüm ikizlerimin farklı rahatsızlığı var kendisi ilgilenip farklı yerlere de yönlendirdi. Allah razı olsun kendisinden. Gerek gördüğü sürece çağırıyor. Anında mesajlarımıza geri dönüşler yapıyor. Toz buhar tedavi aldık kademe kademe bıraktırdı ilaçlarımızı da. Velat Bey ile karşılaşmasaydık tedavisi olmayan bir hastalığımız olacaktı.
Benim oğlumun astım rahatsızlığı var ataklar falan geçiriyordu Velat Bey'in kontrolü altında olduğu için gayet iyi geçti. 3 aya yakın kontrol altındayız atak geçirmedi nefes tutulmaları olmadı bayağı gelişme gördük. İlgisi bayağı iyiydi çocuklarla iletişimi güzeldi kendisiyle tedavimize devam ediyoruz.
Velat Şen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Velat Şen, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Velat Şen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Çocuklarda Astım, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Esd (Sedimantasyon), X-Ray, Tüberkülin Deri Testi(Tdt), Çocukta gelişimi izleme, Sağlam Çocuk Muayene, Çocuk beslenme.
Velat Şen adresi nerede?Velat Şen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Velat Şen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Velat Şen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Velat Şen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Velat Şen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Velat Şen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Velat Şen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Velat Şen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Velat Şen hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Velat Şen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Velat Şen hangi sigortaları kabul ediyor?Velat Şen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Diyarbakır bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla