Hürriyet Mahallesi, Aydın Hatboyu Cd., No:134/A, Buca, İzmir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi

Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi +36 daha fazla

Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi

Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi

Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi

Therafit Egzersiz Danışmanlık - Fizik Tedavi

Fzt. Velat Tokay, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon bölümü mezunu olup şu anda Therafit Egzersiz Danışmanlık'ta hizmet vermektedir.

Röportaj

Ş
Konum: Therafit Egzersiz Danışmanlık - Fizik Tedavi Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi

Bel ağrısı sebebiyle başvurdum velat beyin konuya en başından hakim olmak istemesiyle ağrının ilk nasıl bi etkiyle başladığını ve gördüğüm tedavi sürecini anlattım başladığımız tedavide gördüğüm diğer tedavilerin hepsini bir kenarıya atıp bilgi ve tecrübesiyle uyguladığı tedavi sayesinde ağrılarımdan kurtuldum eğilerek bile fazla vakit gecirmeden bel ağrısından kıvranan birisi olarak şuan eğildiğim zaman yada ani bi hareket yaptığım zaman yük kaldırdığım zaman herhangi bir ağrım olmuyor teşekkür ederim velat hocam

O
Konum: Therafit Egzersiz Danışmanlık - Fizik Tedavi Ameliyatsız Tenisçi Dirseği Tedavisi

İlk başvuru sırasında en ince detaya kadar inilerek yapılan değerlendirme sonucunda tespit edilen tedavi yöntemi başarıyla uygulanmış ve tahmin edilenden daha kısa sürede terapinin faydası görülmüştür. Egzersizle desteklenen manuel terapinin faydalı olduğuna inanıyorum. Kas ve iskelet sisteminde herhangi bir rahatsızlığı olan herkese, gerekli tıbbi tetkiklerin yapılmasını müteakip ameliyat seçeneğine başvurmadan önce mutlaka Velat Bey gibi uzman bir Fizyoterapist taratarafından düzenlenecek bir tedavi programını takip etmelerini tavsiye ederim. Thera Fit konum olarak ideal bir yerde olduğunu da özellikle belirtmek isterim.

Konum: Therafit Egzersiz Danışmanlık - Fizik Tedavi Ameliyatsız Omuz Sıkışma Tedavisi

Velat Bey ile yaptığımız tedavi sonucunda yıllardır sıkıntı yaşadığım sağ kolumu artık çok rahat hareket ettiriyorum. Kendisine ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla kendisini tercih edebilirsiniz.

Konum: Therafit Egzersiz Danışmanlık - Fizik Tedavi Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi

Belimde düzleşme şikayeti ile arkadaş tavsiyesi üzerine gittim 12 seansla şikayetlerimden kurtuldum iletişim ilgi çok iyiydi.

Konum: Therafit Egzersiz Danışmanlık - Fizik Tedavi Ameliyatsız Omuz Ağrısı Tedavisi

Omuz ağrım sebebiyle gittim uzun yıllar spor yapmama rağmen çok ciddi ağrılarım vardı 10-12 seanslık bir plan oluşturdu velat bey ve tamamladık omuz ağrım epey iyileşti tekrardan spora bile yazıldım

K
Konum: Therafit Egzersiz Danışmanlık - Fizik Tedavi Sporcu Rehabilitasyonu

Dirsek ve bel problemim vardı, telefon kullanirken zorluk çekiyor ağırlık antrenmanlarimı yapamiyordum. Yaptigimiz sinir yüklemeleri 3 aylik egzersizler nefes egzersizlerine kadar detaylı egzersizler ile birlikte rahatsizliklarimin hepsi geçti

Konum: Therafit Egzersiz Danışmanlık - Fizik Tedavi Manuel Terapi

Bel ve bacak ağrısı şikayetiyle doktora gittiğimde Bel fıtığı ve kanal daralması tanısı konulmuştu buraya geldiğimde yapabileceğim tek şeyin zayıflamak olduğunu düşünüyordum ancak verilen egzersizler sayesinde ağrılarının sıfıra indiğini gördüm. Velat TOKAY beye ilgisi ve bireye özel çözümler sunması sebebiyle minnettarım. Bu tür problemleri olanların hiç olmazsa bir fikir edinebilmeri açısından bir görüşme randevusu almalarını şiddetle tavsiye ederim

Konum: Therafit Egzersiz Danışmanlık - Fizik Tedavi Ameliyatsız Boyun Kayması Tedavisi

Boyun tutulması için Velat hocamdan randevu alıp muayene oldum. Boynumdaki ağrı koluma inmişti ve acile gidip iğne olmadan da geçmiyordu. Hocam muayene sırasında çok iyi bilgilendirdi. İlk seanstan itibaren çok ciddi bir ağrı azalması olmuştu. Devam ettikçe kendisi beni o ağrılardan kurtardı. Ayrıca çok samimi biridir kendisi. Her sorunuza sabırla ve sıcak kanlılıkla cevap verir. Velat hocanın bana söylediği "Herhangi bir ağrı 3 gün içerisinde geçmiyorsa ,mutlaka bir uzmanına gidilmesi gerekir" Ben 23. günde gitmiştim. Ama çok geç gitmeme rağmen çok başarılı sonuçlar ile karşılaştım. Her şey için çok teşekkür ederim hocam.

Konum: Therafit Egzersiz Danışmanlık - Fizik Tedavi Diğer

Enkaz altında kalmıştım bir kaç doktorlar 2,3 sene içerisinde anca toparlanabilecegimi söylemişti ancak velat abiyle yaptığımız egzersizler sonucunda 5 ay içerisinde yürümeye başladım çok teşekkürler

K
Konum: Therafit Egzersiz Danışmanlık - Fizik Tedavi Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi

Ön çapraz bağ kopması nedeniyle ameliyat oldum. Ameliyat sonrasında fizik tedavi için Velat beye gittim. Kişiye özel tedavi uygulanıyor. Velat bey doğrudan siiznle ilgileniyor ve seans boyunca sizden başka hastası olmuyor. Sizin şikayetlerinizi, fiziksel durumunuza ve hastalığınıza göre size özel bir tedavi programı yapıyor. İyi ki Velat beye gitmişim, beni kısa sürede ayağa kaldırdığı için kendisine teşekkürü borç bilirim. Özellikle diz ve ön çapraz bağ ameliyatı yaşayanlara kesinlikle tavsiye ederim.