Osmaniye Özel İbn-I Sina Hastanesi
Maraşal Fevzi Çakmak Mah. No:2 Musa Şahin Bulvarı, Osmaniye
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Hasta
Telefon numarası doğrulandı
kendisine 2022 haziran ayında rinoplasti ameliyatı oldum. çok doğal ve tam istediğim gibi bir burnum oldu. kendisine teşekkür ederim.
T
tu...i
Telefon numarası doğrulandı
Veli Beye bebeğimin muayenesi için ilk defa gittik ve son derece memnun ayrıldık. Gerek ilgisi gerek bilgisi ve net anlatımıyla aklımızda soru işareti kalmadan ayrıldık. Herşey için çok teşekkür ederiz Veli hocam
mi...r
Telefon numarası doğrulandı
gördüğüm ve görebileceğim en iyi kbb uzmanı. kendisini bütün kbb hastalarına şiddetle tavsiye ediyorum
mi...r
Telefon numarası doğrulandı
kulak zarı ameliyatımı yapmıştı. çok memnun kaldım. 8 yıl oldu hala kontrole gidiyorum çok iyi ilgileniyor.
Veli Açıkyörük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Veli Açıkyörük, Kulak Burun Boğaz.
Veli Açıkyörük adresi nerede?Veli Açıkyörük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maraşal Fevzi Çakmak Mah. No:2 Musa Şahin Bulvarı Osmaniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Veli Açıkyörük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Veli Açıkyörük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Veli Açıkyörük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Veli Açıkyörük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Veli Açıkyörük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Veli Açıkyörük hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Veli Açıkyörük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmaniye civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar