Hayatınızda görebileceğiniz en saygılı ,iletişimi kuvvetli ve alanında uzman bir doktor. Oğlumu 45 günlükken sünnet ettirdim . Hiçbir problem yaşamadık bu süreçte hep destekçi oldu. Allah böyle doktorlarımızın sayısını çoğaltsın. İyi ki varlar.
za...r
22.03.2013 tarihinde doğan oğlumda Hspurung rahatsızlığı olduğunu öğrendik oğlumun 2 aşamalı ameliyatını başarıyla yaptılar oğlum şu an 7 aylık ayda 1 kontrole gidiyoruz şu an sağlığımız yerinde verdikleri emek için ve ilgileri için kendilerine teşekkür ederim derdi veren Allah dermanını da doktorlarımızın elleri ile verdi inşallah Allah onlardan razı olsun onların çoluğuna çocuğunada uzun ömür versin. Zafer TOLUN
Veli Avcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Veli Avcı, Çocuk Cerrahisi.
Veli Avcı adresi nerede?Veli Avcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Cad. Bingöl
Adresine gitmek zorunda kalmadan Veli Avcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Veli Avcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Veli Avcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Veli Avcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Veli Avcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Veli Avcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Veli Avcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.