mu...n
2020 Ekim ayında Safra kesesi ameliyatı oldum ağrılarım beni perişan ediyordu sabaha kadar kıvranıyordum Op.Dr.Veli Can YARAR hocam a teşekkürü borç bilirim Allah razı olsun çok rahatım kesinlikle tavsiye ediyorum
hü...m
17 Aralık da sol fıtık ameliyatı oldum ve doktorumdan çok memnun kaldım çok ilgili ve güler yüzlü aynı zamanda çok efendi memleket in böyle doktora ihtiyaçi var kendine meslek hayatında başarılar dilerim Hüseyin Yıldırım
Doktor Veli Bey ile pilonidal sinüs için görüşmüştüm ve iyi ki de Veli Bey'e gitmişim. Güler yüzlü, anlayışlı, yardımsever ve en önemlisi ameliyat öncesi ve sonrası detaylı açıklamaları ve ilgisi için çok teşekkür ederim.
se...2
Kendisine safra kesesi ameliyati oldum. Isinde disiplinli güler yüzlü yardimsever ve cok başarılı bir doktor. Ameliyat öncesi ve sonrasi yapmış olduğu aciklamalar ve ilgi alakasi dolayisiyla hic bir problem yasamadim. Kendisinden Allah razi olsun. Herkese tavsiye ederim.(Seyhan Sarıkaya)
me...l
Doktorumuz sayın Veli Can Yarar beyle bir apandist ameliyatı neticesinde tanıştık.İşinde çok iyi ve hastasına karşı çok iyi davranıyor, ve ameliyat sonrasında hiçbir şikayet yaşamadım.Kendisine saygılarımı sunuyorum
Veli Can Yarar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Veli Can Yarar, Genel Cerrahi.
Veli Can Yarar adresi nerede?Veli Can Yarar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sanayi Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 76 Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Veli Can Yarar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Veli Can Yarar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Veli Can Yarar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Veli Can Yarar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Veli Can Yarar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Veli Can Yarar hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Veli Can Yarar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.