Adını ilk defa duyduğum Üveit dolayısıyla2002 yılında gittim sayesinde sağ gözümü kaybetmekten kurtuldum
ni...3
en az bir doçent kadar bilgili, ilgili bir doktorumuzdur. inşallah uzun yıllar aynı çizgide kendisini teknolojinin gelişimine ayak uydurarak devam ettir.
öz...m
İlk sağ göz ameliyatında sakinleştirici ile korkarak ameliyat oldum. Ancak ekibinin ve kendisinin tecrübesini görünce sakinleşiriciye gerek kalmadığına karar verdim. 1 hafta sonra ki sol göz ameliyatında sakinleştiriciye gerek kalmadı. Gerçekten işinin ehli olduğunu iddia ediyorum. Yakınlarıma tavsiye ediyorum. Buradan da herkese tavsiye ederim.
ir...m
çok iyi çok sevimli verdigi ilaç çok iyi
Veli Ümit Atik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Veli Ümit Atik, Göz Hastalıkları.
Veli Ümit Atik adresi nerede?Veli Ümit Atik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgutreis Mah. İstiklal Cad.No:163 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Veli Ümit Atik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Veli Ümit Atik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Veli Ümit Atik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Veli Ümit Atik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Veli Ümit Atik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Veli Ümit Atik hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Veli Ümit Atik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Mersin bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Mersin bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Mersin bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Mersin bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Mersin bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Mersin bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göz Doktorları