Özel Ofm Antalya Hastanesi
Yükseliş Mah. Mehmet Akif Cad. (Dokuma Cumartesi Pazarı Karşısı) No:96 Kepez / ANTALYA, Antalya

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Veli hocamızı annemin bitmek bilmeyen romatizma ağrıları nedeniyle ziyaret ettik. İyiki tanımışız annem için uyguladığı tedavi ile annem ağrılarından kurtuldu.Allah kendisinden razı olsun bir hekimden çok insani yönü mükemmel hastasını anlaması dinlemesi anneme öncelikle büyük bir güven sağladı.kendisine çok minnettarız Allahım onun gibi hekimleri başımızdan eksik etmesin kendisini gönülden tavsiye ediyorum saygı duyulacak bir uzman.Hocamıza çok teşekkür ediyorum sağolsun varolsun

Konum: Akdeniz Üniversitesi Hastanesi wegener granülomatozu

ben adnan dilek wegener granülomatozu hastasıyım veli hocamdan allah razı olsun ona minnettarım çok degerli bir hocamızdır 3 yıllık tedavi sürecince defalarca benle ilgilendi şimdi iyiyim ve mutluyum.

Ben Veli Bey'in Adana'dan hastasıyım. Buradan oraya kendisine tedavi olmak için gittim. Bu kadar mükemmel bir doktor görmedim . Allah bin kere razı olsun. Kullandırdı ilaçlar olsun uyguladığı tedavi olsun hepsi en iyi şekildeydi. Hastalığıma bir tek o tanı koyabildi. İyi olmama sebep oldu. Buradan ona teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Herkese Veli Bey'i tavsiye ediyorum.

BU KADAR HIZLI VE İŞİNE BAĞLI HIZLI TEŞHİS KOYAN İLGİLENEN BİR DOKTORLA KARŞILAŞMAMIŞTIK VELİ BEYE HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER.İSTANBUL ŞİŞLİ ETFAL HASTANESİNDEN GİTMESİNE ÇOK ÜZÜLDÜK.ÇOK DEĞERLİ BİR DOKTOR.

ben şişli etfalde kendisine muayne oldum bu gune kadar bana verilen en doğru ilaçlar ama şu anda kendisini bulamıyorum kendi ayrılmış etfaldeki birçok dr uyduruk ve bir şey bilmiyor bir ok dr da gereksiz ilaç yazıp ilaç fabrikalwrını zengin ediyorbazı drların ilaç fabrikaları ile anlaşma yaptığını biliyorum allah ıslah rttsin bizden aldıkları paralarda haksız kazançlarda zıkkım olsun

doktor bey sıze cok cok tskr edıyorum.allah sızden razı olsun.sızın gıbı doktorların sayıosını cogaltsın.esım sayenızde ısıne basladı..herkese tavsıye deıyorum..dalında mukemmel bır doktor..saygılarımla