Verda Nil Yenilmez,

Üniversite eğitimine Bruxelles Marie Haps Üniversitesinde başlayıp ikinci yılında yatay geçiş yaparak Medipol Üniversitesi’nde Psikoloji lisans derecesini tamamlamıştır.

Klinik Psikoloji ve Psikopatoloji yüksek lisansını İsviçre Lozan Üniversitesi ve İstanbul Kent Üniversitesinde “Madde Bağımlılığı olan kişilerin kişiler arası ilişkilerinde duygu düzenleme stratejileri” isimli projesiyle tamamlamıştır.

İsviçre’de bulunduğu dönemde The Complementary Medical Association Switzerland’ de sanat terapisi eğitimi almıştır.

Eğitim hayatı ve sonrasında; Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Varoluşsal Terapi, Deneyimsel Oyun Terapisi, Sanat Terapisi gibi farklı terapi ekollerinden formasyon ve süpervizyon almıştır.

Anadil seviyesinde, Çocuk, Ergen ve yetişkinlere yönelik Fransızca terapi hizmeti vermektedir.

Çalışma Alanları:

Bireysel Terapi / Çocuk – Ergen – Yetişkin

Depresyon
Kaygı bozuklukları (panik atak, obsesif kompülsif bozukluk, sosyal fobi, travma sonrası stres bozukluğu, performans kaygısı, sınav kaygısı)
Yeme bozuklukları
Yas süreci
İlişki ve evlilik sorunları
Kişilik bozuklukları
Öfke sorunları
Hamilelik süreci ve sonrası depresyon
Psikosomatik rahatsızlıklar

EĞİTİMLER

Sanat Terapisi / The Complementary Medical Association Switzerland
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi / Doç. Dr. Itır Tarı Cömert
Bilişsel Davranışçı Terapi / Prof. Dr. Murat Atmaca
Varoluşsal Terapi / Dr. Psk. Ferhat Jak İçöz (Devam etmektedir)
Geriatri Hastalarında Rezilyans / Prof. Dr. Boris Cyrulnik (Mons Üniversitesi)
Pandemi ve Rezilyans / Prof. Dr. Boris Cyrulnik (Mons Üniversitesi)
Uluslararası Onaylı Deneyimsel Oyun Terapisi / Nilüfer Devecigil
Attentioner DEHB eğitimi / Uzm. Dr. R. Hülya Bingöl Çağlayan

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Verda Hanım'a bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Başlangıçta seansa başvurmanın nedenleri oldukça farklıydı, ancak şu an hayat kalitemin yükseldiğini ve daha sağlıklı kararlar verebildiğimi söylemek isterim. Süreç boyunca söylemek istediğim en önemli şey, benim için ilk psikolog deneyimi olması ve farklı bir profesyonele denk gelseydim, bu konu belki de tamamen kapanabilirdi. En çok takdir ettiğim özelliği, Verda Hanım'ın bilgi birikimi ve edindiği deneyimlerle klişe cümleler kurmak yerine beni anlaması ve benim için özgün bir yol izlemesi; aynı dili konuşabilmesi. Bu, her şeyden daha önemli bir özellik olarak görüyorum. Çevreme yeni başlamak isteyen ve belki de çekinen herkese koşulsuzca önerebilirim. Ve bunun samimi bir yorum olduğunu bilsinler. Çünkü bu, hassas bir konu ve aslında kimseye kefil olmamak gerekir. Ancak bazı duyguları anlatmak zordur ve bu süreçte Verda Hanım, benim kendi kendime iyileşebileceğimi öğretmek yerine elimden tuttu.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Uzun süredir seans
yapıyoruz. Her seansımdan sonra hayatımdaki en doğru seçimin Verda Hanımla karşılaşmak olduğunu düşünüyorum. Teşekkür etmek ilerlemelerimin yanında daima az kalacak. O yüzden en büyük teşekkürümü özel olarak kendisine daima yapıyorum. Kendinizi fark etmek, kendi özsaygınızı kazanmak ve geçmişle güncel bağlantıları anlayıp hayat kalitenizi arttırmak isterseniz. Doğru yerdesiniz derim. Seçimlerimiz bizi biz yapar ve bu noktada doğru seçimi yapmanız için bu yazım size yol göstersin. Sevgilerle..

Konum: Uzm. Kl. Psk. Verda Nil Yenilmez Psikoloji Randevusu

Hayatımda iyiki karşılaşmışım dediğim nadir kişilerden biri, çok zorlu dönemimde başlayıp hızlıca düşüşümü toparlamama yardımcı oldu. son derece anlayışlı profesyonel yaklaşımıyla sorunun temelini bulmama sebep oldu. herkes Verda Hanıma gidip tedavi olmalı :). Sevgiler

Kendisiyle oğlum için çalıştık ve hem ilgisi hem de deneyimi konusunda oldukça verim aldık. 8 seans danışmanlık hizmeti aldık ve sürecimizi tamamladık. Seanslarımızdan sonra okul ve iletişim konusunda geri dönüşler aldık. Verda Hanım oldukça güleryüzlü, oldukça deneyimli bir uzman. Kendisi tüm sorularıma geri dönüş yaptı.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Verda hanıma geçen sene bazı obsesyonlarım için başvurmuştum o zamanlar hala istanbuldaydı kendisi seanslarımıza yüz yüze başlamıştık. Elimde olmadan gösterdiğim çoğu davranışımın nedenini anlamamı ve beni hafifletmeyi başardı. Kendisi bodruma taşındığından beri online görüşmeler yapıyoruz, başlangıçta online görüşmelerin bu kadar etkili olacağına inanmıyordum ama cana yakınlılığı ve sıcaklığı hala aynı :))

Konum: Uzm. Kl. Psk. Verda Nil Yenilmez Bireysel Terapi

Ön yargılarla başladığım seanslarımda hiç bıkmadan saatlerce konuştuğum beni ilgiyle dinleyen yeri geldiğinde dikkatini çeken noktalarda hayatımı değiştiren muhteşem insan