1983 Almanya doğumludur. Lisans eğitimine 2001 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde başlamış 2007 yılında mezun olmuştur. İhtisasını 2009-2013 yılları arasında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümünde tamamlamış ardından mecburi hizmetini Muş Bulanık Devlet Hastanesi’nde yapmıştır. Mecburi hizmetin ardından çeşitli özel kurumlarda görev yapmıştır. 2015 yılından bu yana Ankara’da sırasıyla Güven Hastanesi, TOBB ETÜ Hastanesi, Koru Hastanesi’nde hem pediatri polikliniğinde sağlam/hasta çocuk takibi hem de 3.basamak yenidoğan yoğun bakım servislerinde ileri premature ve premature hastalar da dahil olmak üzere yenidoğan izlemi yaparak hastalarına hizmet vermiştir. 2021 yılından beri kendi özel muayenehanesinde hizmet vermektedir.
Astım +31 daha fazla
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
es...ı
Deniz Hanım çok güler yüzlü, ayrıntılı açıklamalarıyla iç rahatlatan, pozitif bir doktor. Yenidoğan bebeğimiz için doktor arayışındayken öneri üzerine yollarımız kesişti. İlk muayenemiz yaklaşık bir buçuk saat sürdü ve çok mutlu ayrıldık. Kesinlikle doktorumuzu bulduk
kü...
Deniz hanımla kızımız 5 aylıkken tanıştık. Kızımın aşırı gaz problemi ve alerji şüpheleri vardı. Doktor arayışı içerisindeyken Deniz hanımı bulduk tesadüfen. Şimdi kızım 1 yaşında. O kadar güzel ilerledi ki süreç. Kızım her muayene sırasında çokça ağlamasına rağmen hem bizimle sabırla çok güzel şekilde güleryüzüyle iletişim kurması hem de bu esnada çok profesyonel şekilde muayenesini yapması, aklımızda hiç soru işareti bırakmaması, her şeyi detaylıca açıklaması ile gerçekten harika bir doktor. Her muayeneyi dört gözle bekliyoruz, tüm bunların yanında hoş sohbeti için bile gidesim geliyor kontrollere. Çoookk sevdik doktorumuzu. Hiç düşünmeden gönül rahatlığıyla kendisini tercih edebilirsiniz.
Hasta
Deniz hocamıza aylık rutin kontrolümüz için gittik veee çok tatlı Güler yüzlü sevecen doktorumuzla tanıştık bugün, keşke daha önce tanışsaydık dedik, her Türkiye ye gelişimizde kapısını çalacağız artık. Her sorduğumuz sorunun yanıtını ilgiyle yanıtladı, yanından ayrılırken içimiz çok rahattı. Herkese çokça tavsiye ediyoruz, oğlum da yanındayken bol bol gülücükler attı.
Hasta
Vesile hanım bebeğimizin ilk muayenesinde her şeyi uzun uzun detaylı şekilde anlattı.
s....c
Canımız Ulaş'ımızın "Denis Doktoy'u". Oğlumuz hastanede hipoksik olarak doğdu ve belki de en büyük şansımız kadın doğumcumuzun yaptığı bazı hataları ya da geç kalışları; doğru ve yerinde müdahaleleri ile hayat kurtarıcımız olarak nitelendirdiğim Deniz Doktor ile karşılaşmamızdır. O günden beri pediatrik olarak oğlum Deniz Hoca'nın takibinde ilerliyor. Yoğun, stresli ve bol doktorlu dönemlerimiz oldu ancak çok şükür oğlumuzun olumsuz bir durumu ya da gelişimle ilgilli şimdilik geride kalan bir durumu olmadı.
Ek olarak istediğimiz zaman ulaşabilmek, her konuda bizleri rahatlatması, uzaktanda olsa çocuğumuzla ilgileniyor olması gerçekten Deniz Hocanın işini ve çocukları çok sevdiğinin göstergesi.
ya...
Vesile hanımla Aylin hanımın kliniğinde verdiği gebelik seminerinde tanışmıştık hayranlık uyandırmıştı. Sonrasında gidemedik maddiyattan ve iki doktor değiştirdik. Sonra ek gıda sürecinde gördüm ki olmuyor onun gibi bir doktora ihtiyacım var. Bugün ilk görüşmemizi gerçekleştirdik. Kızımın 7.ayını doldurmasına 5 gün var. Eksiklerimi gördüğüm ve tatmin olduğum bir görüşme oldu.Çok yoğun ve özel bir şekilde ilgilendi. Yapması gerekenleri yapabiliyor mu diye tek tek baktı. Kurum şahane ilgisi çok güzel. Bir çocuk doktorundan beklentim özellikle çocukla iletişim kurması. Daha önce gittiğim doktorlarda boy kilo ve fiziksel şeylere bakmaktan öteye gidilmedi ve sadece bana soru soruldu ben cevapladimm. Gerçekten yapıp yapılmadığı kontrol edilmedi. Vesile hanım hem anlattı hem gösterdi. Benim ilk anneligim ve sadece okuduklarimdan bir şeyler biliyordum ama uygulamak farklı. Bu yüzden bunu da çok net gösteren ve anlatan biri. Güvenle gidin.Mükemmel biri. Azram bu andan itibaren çok sansli.
16 aylık bebeğimin rutin kontrolü için Deniz hocama gittim. Çok açıklayıcı ve detaylı bir görüşmeydi, herkese şiddetle tavsiye ederim.
sa...i
Hocamizla iki aydir gorusuyoruz. Gorusmeler esnasinda ve gorusme sonrasinda aklimiza gelen tum sorulari detaylica acikliyor. Bize ve bebegimize karsi yaklasimi oldukca pozitif. Karsilastigimiz problemlerde bizi yonlendirmeleri de hosumuza gitti. Ulasilabilir birisi olmasi bizi mutlu eden seylerden birisi, zira ufak tefek aklimiza takilan epey soru olabiliyor ve mesajla sordugumuzda gun icinde donus yapiyor. Muayenehanesi de oldukca guzel. Cukurambarda koru hastanesinin hemen yaninda. Sokak aralarinda arac park edecek yerler illaki oluyor. Ilk randevumuzda bebegimiz cok aglamasina ragmen zoelu sartlaeda gayet iyi iletisim kurduk. Kisacasi memnunuz
se...a
Halit’i doğduğundan beri Vesile hocama götürüyorum. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar sorarım kendisi anlatır, her zaman yanımızdadır. Hangi doktora gidersek gidelim kimse Vesile hocamın yerini tutamaz. İyi ki var
ca...
1ay 13 günlük bebeğim için doktor arayışındaydım. Doğumumuzu yaptıran doktorumuzun tavsiyesi üzerine hocamla tanıştık ve iyi ki tanıştık diyorum. Deneyimi ,tecrübesi, detaylı açıklamaları, sorularımıza verdiği yanıtlar, enerjisi ,sevecenliği her daim kendisine ulaşabileceğimizi iletmesi bizi çok ama çok memnun etti. İnşallah bebeğimizin bundan sonraki gelişim süreçlerini birlikte takip edeceğiz. Doktor arayışınız varsa kesinlikle bir randevu talep edin derim.
Vesile Deniz Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vesile Deniz Çelik, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Vesile Deniz Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Denver Gelişim Tarama Testi, Ek Gıdaya Geçiş, Çocuklarda Kaka Kaçırma, Çocuklarda Kabızlık, Emzirme Danışmanlığı, Nebülizatör Tedavisi, Sağlam Çocuk Takibi ve Aşı, Kontrol Randevusu, Sosyal Pediatri.
Vesile Deniz Çelik adresi nerede?Vesile Deniz Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- KIZILIRMAK MAH 1448 Cad. No:3/ Daire:8 (Ladin apartmanı) Çukurambar Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vesile Deniz Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vesile Deniz Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Vesile Deniz Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Vesile Deniz Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Vesile Deniz Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vesile Deniz Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vesile Deniz Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vesile Deniz Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Vesile Deniz Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Vesile Deniz Çelik hangi sigortaları kabul ediyor?Vesile Deniz Çelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla