m....ç
Süper bir doktor.önce kendisi beğeniyor.ben 9 yıl önce alt üst protez yaptırdım çok memnunum.hiç bir problemim yok.kendisine minnettarım.
ol...y
Gerçekten çok sevecen bir doktor. İşini yaparken aynı zamanda sizi de bilgilendirmesi çok hoş. Kesinlikle tavsiye ediyorum :)
an...3
Muhtesem biri vesile hanim hastalarina sanki ailesinden biri gelmis gibi ilgi ve alaka gosteriyor
gö...e
Vesile hanim,oncelikle isini seven insanlari seven cok kaliteli bir insan,ilk once kendinin begenmesini hedeflemis hasta dostu bir hekim,kendisiyle tanismis ve tedavi olma sansi bulabildigimiz icin mutluyuz,erimis bir damak yapisina itinayla yapabilmis oldugu guzel protezlerimizle bize saglikli gunler,kendisinede basarilar ve saygilar sunariz...
Vesile Gökçal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vesile Gökçal, Diş Hekimi.
Vesile Gökçal adresi nerede?Vesile Gökçal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şükraniye, 3. Hastane Sk. No:11 Yıldırım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vesile Gökçal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vesile Gökçal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Vesile Gökçal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vesile Gökçal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vesile Gökçal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vesile Gökçal hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Vesile Gökçal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.