Merkez Mah. Abide-i Hurriyet Cad. No: 166, Şişli, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Apse Insizyonu Ve Drenajı +29 daha fazla

Ağrı Pompası

Baklofen Pompası Tedavisi

Beyin Anevrizması Onarımı

Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Doç. Dr. Veysel Antar

1975 yılında Tatvan da doğdum. İlkokulu Avcılar İlkokulunda tamamladım Liseyi ve orta okulu Avcılar İNSA lisesinde 1993 yılında tamamladım. 1993 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesine girdim. 1999 yılında Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi beyin ve sinir cerrahi kazandım.
2005 yılında uzmanlık sınavının vererek beyin ve sinir cerrahi uzmanı oldum. 2005 yılında askerlik görevimi yapmak üzere Malatya Askeri hastanesinde çalıştım. 2006 yılında Avcılar MEDICANA hastanesin de çalışmaya başladım. 2006 yılında kura sonucu Adıyaman 82 yıl devlet hastanesine tayin edildim.

Annemin omurgası farklı şehirde kırıldı. Ameliyat oldu, sorunlar çıktı. Enfeksiyon kaptı. Acil bir şekilde kendisine başvurduk. Muayeneden sonra tekrar ameliyata aldı annemi. Bu süreçte bizimle çok ilgilendi. Panik ve üzgün halindeyken bize destek oldu. Tedavisinden detaylı bir şekilde bahsetti. Aşama aşama her şeyi anlattı. Ameliyat başarılı geçti, şu an annem çok iyi. Hayatına sağlıklı bir şekilde devam ediyor. Çok memnunuz kendisinden. Her aradığımızda ulaşabiliyoruz. Hemen yardımcı oluyor.

C

Bel ağrısı için başvurdum. MR çektirdi. Sonrasında fıtığı gösterdi her şeyi detaylı bir şekilde anlattı ve beni bilgilendirdi. Ameliyata karar verdik. Ameliyat oldum. 1 gece hastanede kaldım. Çok ilgili ve alakalı bir doktor. Günde 2-3 kez yanıma gelip kontrol etti. Ben kendisinden memnun kaldım.

U

Bel ve boyun fıtığı için başvurduk. 2 kere babam ameliyat oldu. Beni de ilaçla tedavi ediyor. Her zaman kendisini arıyorum ve ulaşabiliyorum. Sağ olsun hemen cevap veriyor. Tedaviden olumlu sonuçlar alıyoruz. Babam da şu an çok iyi. İlgili bir doktor. Mesai saatleri dışında da yardımcı oluyor. Hasta takibi iyi. Biz memnunuz. Farklı kişilere de tavsiye ettim. Bir sorun veya sıkıntı yaşamadık.

Konum: Doç. Dr. Veysel Antar Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Uzun zaman Bel fıtığı ağrıları çektim Veysel Hocamın Ameliyatı ile hepsinden kurtuldum inşallah,Şifa Allahtan vesile Veysel Hocamdan Oldu,Allah razı olsun.

Konum: başka bir yer Diğer

Veysel hocaya 4 ay önce ameliyat oldum belimde fıtık ve kaymam vardı bacağımda güçsüzlük başlamıştı acil ameliyata alındım 4 platin takıldı şuan çok çok iyiyim eski agrilarimdan eser kalmadı kendisi ilgili doktor kendisinden Allah razı olsun herkese tavsiye ederim

Konum: Doç. Dr. Veysel Antar Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları

40 yaşındayım.L5 S1 sağ dan ekim ayında devlet hastenesinde başarılı bir ameliyat geçirdim.Malesef bir ay sonra aynı yerden nüks etti. Ve bu sefer fıtık sinirime yapışmıştı. Rabbim Veysel hocayı ve asistanını mucize gibi karşıma çıkardı. Asistanıyla telefon görüşmemizden sadece yarım saat sonra, Veysel hoca bizzat beni arayarak ameliyatımın detaylarını anlattı.Ertesi gün acil ameliyat etti. 4 vida takıldı. Ameliyat sonrası ilk yürüyüş ve ilk pansumanı bizzat kendisi yaptı.Ameliyat sonrası o kadar konforlu ve rahat geçtiki, reçete edilen ağrı kesicileri kullanmaya gerek bile duymadım. Şu an tam 35. günümdeyim. İlk kontrolüme gittim. Herşey yolunda hiç bir problem yok. Koca yürekli babacan doktorumu herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Konum: başka bir yer Diğer

54 yaşındayım, yirmili yaşlardan beri fıtık ağrıları çekiyordum. Artık dayanılmaz hale gelmişti yürüyemiyordum 4 ay önce bel fıtığı ameliyatımı yaptı Veysel bey. Şu an çok iyiyim. Bana süreci kısa ve net anlattı. İşini nokta atışı yapan bir hekim. Çok şanslıyım böyle bir hekimle karşılaştığım için. Çok kişiye tavsiye ettim. Böyle hekimlerimizin sayısının artması dileğiyle.

Veysel Bey diğer doktorlardan farklı olarak gerçekten güzel dinliyor. Hastalığımla alakalı aydınlatıcı bilgiler veriyor bu anlamda kendisi çok başarılı. Bel rahatsızlığımdan dolayı kendisine muayene oldum. Tedavi uyguladı ve problemim ortadan kalktı, çözdü.

Veysel Bey çok memnun kaldığımız bir doktorumuzdu. Kendisi annemin bel fıtığı ameliyatını gerçekleştirdi. Annem ağrılarından dolayı yürüyemiyordu, merdiven çıkamıyordu ameliyattan olduktan 2 gün sonrasında kalkıp yürümeye başladı. Veysel Bey'in ilgisi, alakası bizim için ameliyatından daha değerliydi. Kendisi hastamıza çok babacan, sevecen yaklaşıyordu.

Doktorumuzdan memnunuz. Veysel Bey'in bilgi, tecrübesi çok iyi ve sıcakkanlı bir hekim. Bize her konuda destek ve yardımcı oldu. Kendisi teyzemin bel fıtığından dolayı ameliyatını gerçekleştirdi. Çok başarılı bir operasyon geçirdik. Kendisi sık sık her aşamada bizi bilgilendirdi.