Dt. Veysel Can Kılıç

Diş Hekimi · Daha fazla

Mersin 1 adres

Dt. Veysel Can Kılıç, Mersin'de kendi kliniğinde hizmet vermektedir.

Diş Hekimi Randevusu

Veysel Can Kılıç Muayenehanesi

Merkez Mah., Ahmet Refikbey Caddesi, 15 Temmuz Şehitleri Apt. NO:75/B, Erdemli, Mersin

• Sigortası olan hastalar

• K

Diş yaptırmaktan korkuyordum taa ki veysel beyle tanışana kadar. önceki hekim deneyimlerim çok güzel geçmemişti. veysel beyin hem yaklaşımı hem elinin hafifliğinden çok memnun kaldım. Süreç içerisinde neler olacağını bilgilendirerek korkumu yenmemi sağladı. Süreci çok güzek yönetti. Herkese tavsiye ederim.

• Veysel Can Kılıç Muayenehanesi Diş Hekimi Randevusu  •

• H

Veysel hocama tavsiye üzerine gittim. Şimdiye kadar kimseden korkmadım; dişçiden korktuğum kadar, ancak iyi ki gitmişim dediğim diş hekimi kendisi. Kaplama, kanal, implant tedavisi uyguladı. Çalışma prensibi: güler yüzlü, temiz ve hassas çalışması; on numara. Herkese tavsiye ederim; gönül rahatlığıyla gidilebilir.

• R

Kullandığım protezle ilgili bir sorunum vardı. Diş hekimi tabelasını görünce içeri girdim. Yardımcı olabileceğini söyledi ve sorunu giderdi. Veysel Bey ve çalışanlar güler yüzlü insanlar. Tam iki yıl sonra geri geldik. Eşimin alt-üst çene için implant üstü zirkonyum yaptı; çok memnun kaldık. Hatta benim alt çeneme olmaz dedikleri halde All-on-4 tekniğini uyguladı; çok güzel oldu. Veysel Bey'i diş problemi çeken hastalara özellikle tavsiye ederim.

•  •

Veysel hocama tavsiye üzerine gittik; tüm aile bireyleri olarak çocuklarım da dahil. Dişlerimizi yaptırdık. İmplant yapıldı; eşime de. Bana da dolgu ve diş temizliği yapıldı. Çocuklara kanal tedavisi, dolgu ve diş çekimi yapıldı. Kendisinden çok memnunuz. İlgi, işi, personel ekibi ve Veysel hocamızdan memnunuz; çevremize tavsiye ediyoruz.

•  •

Doktoruma bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim. İyi ki gitmişim. İmplant tedavisi için gitmiştim; çok şükür hiçbir sorun yaşamadan, hiçbir komplikasyon oluşmadan tedavim sorunsuz bitti. Akabinde gülüş tasarımı için gittim ve şu anda dişlerim mükemmel ve çok doğal görünüyor. Şimdi çocuklarımı da götürüyorum.

• B

Veysel Bey’e bir arkadaşımın önerisi ve memnuniyeti üzerine ulaştım. Diş eğriliğimden rahatsızdım ve tel tedavisi istemiyordum. Veysel Bey ile süreci görüştükten sonra şeffaf plak tedavisine karar verdik. Süreç boyunca çok yardımcı oldu. Rutin kontrollerimiz düzenli bir şekilde yapıldı. Memnuniyetimden dolayı yakın çevreme de tavsiye ettiğim bir doktor oldu.