Veysel Karahan Muayenehanesi
Elazığ Merkez, Elazığ

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Veysel Karahan Muayenehanesi Diğer

Boyum 166 cm ve 80 kiloyum. Tüp mide ameliyatı olmaya karar verdim. İzmir’de yaşıyorum, tüp mide ameliyatını yapan İzmir’deki hemen hemen her doktoru aradım, ameliyattan korktuğum için risklerini öğrenmek istedim ve içime sinecek bir doktor arayışındaydım. Bir doktor bile sen bu kiloda tüp mide ameliyatı olamazsın demedi bana. Veysel Hoca’ya denk geldim, benim tüp mide için uygun bir aday olmadığını söyledi ve bunu söyleyen ilk doktordu. Kendisinin hastası olmama rağmen samimiyetle çok ilgilendi, bilgi verdi. Neden ameliyat olamayacağımı anlattı. Kendisi ile konuştuktan sonra aklım başıma geldi. Hastanın kendi rızası varsa ameliyat yaparız diyen bir sektör oluşmuş, Veysel Hoca’ya denk gelmeseydim, bu ameliyatı olacaktım ve büyük ihtimal sağlımı kaybedecektim. Kendisinden Allah razı olsun. Mesleğini ticarete dökmemiş, insanların sadece sağlığını düşünen, dürüst bir insan. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Sayın Veysel Hocama teşekkürlerimi sunmak istedim. Elazığ'da yaşayanlar çok şanslı.

Profili düzenle veya yönet