huzur evleri mah urfa bulv. çavuşoğlu plaza No: 32-7, Kayapınar, Diyarbakır
Ses Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
s....)
Veysi Bey'in emeğine sağlık. Onu tanıdığımız için memnun olduk. Biz yararını gördük çocuğum tamamen düzeldi çok iyi oldu. 9 ay çocuğum için görüşme sağladık. Tamamen konuşması düzeldi. Çocuğum konuşamıyordu dil bozukluğu vardı şimdi harfleri güzel güzel çıkarmaya başladı ve farkındalık oluştu. Şu anda tamamen güzel bir şekilde konuşabiliyor. Kendisini ifade edemiyordu şimdi ifade edebiliyor. Konuşamadığı için sinirliydi, ağlar tarzdaydı tamamen düzeldi. Çok güzel bir şekilde ilerliyoruz.
ş....)
Veysi Hoca gayet iyi, memnunuz. Beklediğimiz sonuçları alıyoruz. Çocuğum için 3 aylık bir görüşme sağlayacaktık, 1 ayımız kaldı. Haftada 1 gidiyoruz. Çocuğumda kekemelik vardı, kekemeliğinin azaldığını fark ediyorum. Kendilerine olan güvenleri artmaya başladı. Konuşurken arada utanmadan konuşabiliyorlar.
r....)
Biz gayet memnun kaldık. Veysi Bey çok ilgiliydi. Sağ olsun sorduğumuz hiçbir şeyi geri çevirmedi. Güzel bir süreç yönettik üstesinde geldik. Oğlum için görüşme sağlıyorduk 10 seans terapi aldık. Kekemelik için başvurmuştuk sürecimiz gayet iyi gitti. Çocuğumuz rahatladı, aştık. Kekemeliği devam etse bile kaygılarımız, korkularımız yok.
h....)
Biz eğitimden çok memnun kaldık. Oğlum konuşma sıkıntısı vardı bazı harfleri çıkaramıyordu o yüzden Veysi Bey'le görüşme sağladık. 3 ay toplamda 12 seans görüşme sağladık. Şu anda ara verdik biraz beklemek istedik. Eylül ayında tekrar iletişim sağlayıp devam edebiliriz. R harfini daha çok çalıştık hiç umudum yoktu ama çıkardı. Şu anda sıkıntı yaşamıyoruz o yüzden memnun kaldık.
z....)
2 yıldır Bingöl'deyim. Oğlum 3 yaşına basıyordu konuşma geriliği, ifade edici dili çok azdı. Kendisini ifade edemiyordu ve kelime dağarcığı azdı. Dil terapisti var mı diye araştırdım, yorumları okudum ve iletişime geçtim. 1 yıl olmadı oğlumu götürdüm. Şu anda oğlum konuşuyor, cümle kuruyor. Bayağı bir ilerledi. Veysi Hoca'yı tanımıyorum yorumlara nazara görüşme sağladık. Çocuklara yaklaşımı, kucaklaması, iletişimi güzel bir şekilde kurması etkiledi. İlk gittiğimiz etapta tanımıyordu bazen ağlardı, çoğu kez dinlemezdi ama o kadar anlayışlı, hoş, naif bir ses tonuyla yaklaştı oğlum başardı. Sayesinde konuşuyor, kendisini ifade ediyor. Bayağı kelime haznesi gelişti. Veysi Hoca'dan çok çok memnunum.
z....e
Yaşım 32 ve konuşmamda pelteklik mevcuttu. Konuşmam esnasında bazı harfleri telaffuz etmekte zorlanıyordum ve uzman arayışına girdiğimde Veysi hocama denk geldim. Çevremdeki bazı kişiler de bu problem dolayısıyla destek alıp fayda gördüklerini de söyleyince hemen randevumu oluşturdum. Değerlendirme seansından sonraki 1 aylık süreçte tüm harfleri doğru ve yerinde uygun telaffuz etmeye başladım. Yalın, sade anlatışı ve yöntemleri gayet yerinde ve nokta atışı şeklindeydi. Bu problemi yaşayıp da yetişkin olan tüm danışanlara rahatlıkla önerebilirim.
fe....
4 yaşındaki çocuğum için kekemelik tedavisi için doktor arayışındaydık. İlk kez bu kadar memnun kaldığım bir görüşme oldu.Veysi Beyin ilgi ve alakası tedavi sürecimize büyük katkı sağlayacağından eminim.Bu süreçte kekemelikte büyük bir azalma oldu.Seanslarımıza halen devam etmekteyiz ilgisi için çok memnuniyet duyuyoruz.
e...
Sesim belli bir yaştan sonra kısıldı ve psikolojik ya da başka bir sebepten şüphelendikleri için terapiye yönlendirildim. Doktorlar fiziki herhangi bir şey olmadığını ve ses terapisi ile düzeleceğini söylediği için küçük çaplı bir araştırmadan sonra Diyarbakır' da adını duyurmuş olan bir hoca olduğu söylendiği için Veysi hocayla görüşmeye gittim. Belli bir süre beraber seansları yürüttük ama 7. Seans dan sonra Veysi hoca bunun fiziksel bir şey olabileceğini ön görüp Üniversite hastanesinde Prof. Bir doktora yönlendirdi. Doktorun teşhisi ile seanslara son verdik bu süre boyunca da Veysi hocadan son derece memnun kaldım, gerçek hastalığımı bulmama da o yardımcı oldu.
Veysi İkvan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Veysi İkvan, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Veysi İkvan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dil Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi.
Veysi İkvan adresi nerede?Veysi İkvan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- huzur evleri mah urfa bulv. çavuşoğlu plaza No: 32-7 Diyarbakır
- Bingöl
Adresine gitmek zorunda kalmadan Veysi İkvan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Veysi İkvan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Veysi İkvan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Veysi İkvan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Veysi İkvan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Veysi İkvan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Veysi İkvan hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Veysi İkvan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Veysi İkvan hangi sigortaları kabul ediyor?Veysi İkvan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Diyarbakır Çocukluk Çağı Apraksisi
Diyarbakır Artikülasyon Bozukluğu
Diyarbakır Dil ve Konuşma Bozuklukları
Diyarbakır Akıcılık Bozuklukları
Diyarbakır Konuşma Sesi Bozuklukları
Diyarbakır Gecikmiş Dil ve Konuşma
Diyarbakır Fonolojik Bozukluklar
Diyarbakır Disleksi (Okuma Bozukluğu)
Diyarbakır Özgün Dil Bozukluğu
Diyarbakır Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları