Gazipaşa Mah. Yavız Selim Blv. No: 50 Canbakkal İş Merkezi Kat: 9 No: 83, Trabzon
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Beck Depresyon Ölçeği
Cinsel Terapi
EMDR Terapi
Şema Terapi
Vildan Aydın Kliniği
Vildan Hanımla seanslara başladığımdan beri hayata bakış açım önemli ölçüde değişti. Panik bozukluğu olan biri olarak bu atakların geçiceğine dair hiç ümidim yoktu. Fakat seanslar devam ettikçe bunun geçeceğinin mümkün olduğunu gördüm.Gerek güler yüzlü oluşu gerek beni dikkatli dinlemesi ve çözüm odaklı iletişimi sayesinde hem ataklarımdan kurtuldum hem de işlevsel olmayan düşüncelerimin yerine daha işlevsel olanları koymayı öğrendim.
t.....
Biz bu sürece başladığımızda hiç umudum yoktu kendimi asla değişmeyecek bir döngüde hissediyordum ama vildan hanım sabırla ilmek ilmek işledi aslında benim yaptığımı söylese de o olmadan asla bunu başaramazdım inatla olumsuz düşündükçe bana doğru düşünmeyi doğru davranmayı öğretti ona çok şey borçluyum en çok çocuklarım yeni halimle çok mutlular..
d....s
Sosyal fobisi biri olarak Vildan hanımla çalışmak bana çok iyi geldi adım adım beni hayata bağladı gerek güler yüzü gerek güvenilir hissettirmesi kendimi açmada bana yardımcı oldu seanslar çok güzel geçiyor keşke daha uzun sürse sevgiler
k.....
Bugüne kadar çok psikologla görüştüm ama terapiden çok dertleşme seansı gibi geliyordu. Vildan hanım tabi ki dertlerimi dinlemesinin yanında uygulayabileceğim somut adımlar ve stratejiler öğretiyor ve bu sayede onunla görüşmeye başladığımdan beri gerçekten ilerleme kaydettiğimi hissediyorum.
Vildan Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vildan Aydın, Psikoloji. Size Vildan Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, EMDR Terapi, Şema Terapi, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Beck Depresyon Ölçeği, Online Danışmanlık.
Vildan Aydın adresi nerede?Vildan Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazipaşa Mah. Yavız Selim Blv. No: 50 Canbakkal İş Merkezi Kat: 9 No: 83 Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vildan Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Vildan Aydın uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Vildan Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Vildan Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Vildan Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vildan Aydın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Vildan Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Vildan Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Vildan Aydın hangi sigortaları kabul ediyor?Vildan Aydın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.