Eğitim Danışmanlığı
Hipnoz
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Çocuk Gelişim Testi
Duyguhane Psikolojik Danışmanlık Merkezi
• Uzman Klinik Psikolog, Kurucu, Duyguhane Psikoloji, (2022,…)
• Uzman Klinik Psikolog, Medicalpark Karadeniz Hastanesi (2015-2022)
• Uzman Psikolog, Özel Karadeniz Hastanesi (2012-2015)
• Ünal Huzurevi (staj)
• Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Psikiyatri Kliniği (staj)
AKADEMİK ÇALIŞMALAR:
• Sosyal Fobi’de Bilişsel Davranışçı Terapi ve Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme (Emdr) Terapisinin Birlikte Kullanılması. (Yüksek Lisans Projesi, 2018)
• The Effect of Parenting Styles on 10-11 Years Old Children Self-Perception. (Yüksek Lisans Tezi,2010)
EĞİTİM:
• Yüksek Lisans: İEÜ- Sosyal Bilimler Enstitüsü- Klinik Psikoloji Anabilim Dalı (2018)
• Lisans : Maltepe Üniversitesi- Fen-Edebiyat Fakültesi- Psikoloji Bölümü (2008)
MESLEKİ EĞİTİMLER:
• MASTERSON EĞİTİMİ (Psikoterapi Enstitüsü)
• 18. BÜTÜNCÜL PSİKOTERAPİ EĞİTİMİ 4. Yıl Eğitimi (Psikoterapi Enstitüsü)
• 18. BÜTÜNCÜL PSİKOTERAPİ EĞİTİMİ Süpervizyon (Psikoterapi Enstitüsü)
• 18. BÜTÜNCÜL PSİKOTERAPİ EĞİTİMİ Formülasyon (Psikoterapi Enstitüsü)
• 18. BÜTÜNCÜL PSİKOTERAPİ EĞİTİMİ Teorik (Psikoterapi Enstitüsü)
• HİPNOZ UYGULAMASI EĞİTİMİ (Sağlık Bilimleri Üniversitesi, , GETAT, Sağlık Bakanlığı)
• HİPNOZ EĞİTİMİ (Psikoterapi Enstitüsü)
• HİPNOTİK BEYİN: HİPNOZUN NÖROBİYOLOJİK TEMELLERİ, PROF. DR. GUİSEPPE DE BENEDITTIS
• AİLE DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ (T.C. MEB Özel Çankaya Psikoterapi Enstitüsü Uz. Eğ. Kursu)
• PSİKOLOJİNİN TIBBİ UYGULAMASI SERTİFİKASI (Sağlık Bakanlığı)
• DİSSOSİYATİF KİMLİK BOZUKLUĞUNUN TANI VE TEDAVİSİ (Prof. Dr. Medaim Yanık)
• GÜDÜLENME SİSTEMLERİ VE ÖZNELERARASILIK, PROF. DR. JOSEPH D. LİCHTENBERG (Psikoterapi Enstitüsü)
• DUYGU ODAKLI BİREYSEL TERAPİ EĞİTİMİ (Türkiye Duygu Odaklı Terapi Enstitüsü)
• OYUN TERAPİSİ UYGULAYICI EĞİTİMİ (Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi)
• DIŞA VURUMCU OYUN TERAPİ YÖNTEMLERİ (M.Med.ScS.w. Reyhana Seedat)
• EMDR II. Düzey Eğitimi (EMDR Institute ve Davranış Bilimleri Enstitüsü-Dr. Udi OREN)
• EMDR I. Düzey Eğitimi (EMDR Institute ve Davranış Bilimleri Enstitüsü, Dr. Udi OREN)
• BİLİŞSEL DAVRANIŞÇI TERAPİ (Prof.Dr. Hakan Türkçapar)
• ÇOCUK ve ERGEN RUH SAĞLIĞI EĞİTİMİ (Prof. Dr. Mücahit Öztürk)
• STRATEJİK AİLE TERAPİSİ ve SÜPERVİZYONU EĞİTİMİ (Davranış Bilimleri Enstitüsü)
• VAKA ANALİZİNDE TERAPÖTİK YAKLAŞIMLAR ( Doç.Dr. Hanna Nita Scherler)
• OYUN TERAPİLERİNDE METAFORLARI KULLANMAK (OYUN TERAPİLERİ ENSTİTÜSÜ)
• DÜRTÜSEL ÇOCUKLAR (OYUN TERAPİLERİ ENSTİTÜSÜ)
TEST-ÖLÇEK EĞİTİMLERİ
• MOXO d-CPT DİKKAT PERFORMANS TESTİ (Moxo Türkiye)
• ART 2020 PSİKOTEKNİK TEST SİSTEMİ (Prof. Dr. Yeşim Yasak)
• WECHSLER ÇOCUKLAR İÇİN ZEKA ÖLÇEĞİ (Türk Psikologlar Derneği),
• DENVER II GELİŞİMSEL TARAMA TESTİ (Türk Psikologlar Derneği)
• SCID-I - KLİNİK GÖRÜSME ANKETİ (Prof.Dr.Hakan Türkçapar, 2008)
• MMPI –MİNESOTA ÇOK YÖNLÜ KİŞİLİK TESTİ
• TAT -TEMATİK ALGI TESTİ , CAT -ÇOCUKLAR İÇİN ALGI TESTİ, DAP -DRAW A PERSON , CATELL 2 A VE CATELL 3 A ZEKA TESTİ, GOOD ENOUGH-HARRİS BİR İNSAN ÇİZ TESTİ, AGTE-ANKARA GELİŞİM TARAMA ENVANTERİ, SMMT -STANDARDİZE MİNİ MENTAL TEST, PORTEUS LABİRENTLERİ , LOUİSA DUSS PSİKANALİTİK HİKAYELER TESTİ
• BENDER GESTALT –GÖRSEL MOTOR ALGILAMA TESTİ
• BENTON-GÖRSEL BELLEK TESTİ
• PEABODY RESİM KELİME EŞLEŞTİRME TESTİ
• METROPOLİTAN OKUL OLGUNLUĞU TESTİ
KATILDIĞI KONGRE ve SEMPOZYUMLAR
• 4. Klinik Hipnoz Kongresi, Ağustos, 2022
• Psikoterapide İyileşmenin Nörobiyolojik Açıdan İncelenmesi Sempozyumu, Mayıs, 2022)
• Bütüncül Psikoterapide Sınırda Kişiliklerin Değişimi ve Dönüşümü Sempozyumu, Ocak 2022)
• 5. Ulusal Bütüncül Psikoterapi Kongresi, Eylül, 2021
• Kimlik, Kişilik ve Kendiliğimin Peşinde Ben Sempozyumu Ağustos, 2020
• Şizoidin Hayatı Sempozyumu Psikoterapi Enstitüsü Sempozyumlar Serisi – 11, (Aralık 2020)
• V. Aile ve Evlilik Terapileri Kongresi, “Terapide Yapısalcılık ve Sonrası” (AETD) İstanbul Teknik Üniversitesi -2009)
• 10. Uluslararası İstanbul Psikanaliz Buluşmaları, “Psikanaliz ve Arzular”. (İstanbul Psikanaliz Derneği, Kasım 2008)
• Psikolojiyi Yeniden Düşünmek (Katılımcı ve Görevli Olarak) (Maltepe Üniversitesi, Mayıs, 2008)
• Hasta Hakları Sempozyumu/Trabzon, 2012
ÜYE OLDUĞU DERNEKLER:
• PSİKOTERAPİ ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ
• TÜRKİYE HİPNOZ DERNEĞİ
• TÜRK PSİKOLOGLAR DERNEĞİ
ö....b
Vildan Hanim Yasamimda farketmedigim şeyleri bulmam icin farkindalik deneyimi sundu, calismada bu kadar rahatlayacagima inanmıyordum,şaşkınım ve minnettarım.Bazen kendine ve yaşama olan inancını toplamak hayatta en gerekli ihtiyaç oluyor. Kendisine verdigi katkidan dolayi teşekkür ederim.
Vildan Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vildan Çelik, Psikoloji. Size Vildan Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Hipnoz, Çift Terapisi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Eğitim Danışmanlığı.
Vildan Çelik adresi nerede?Vildan Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Pazarkapı Mah.Göktaş Sokak No:6/3 Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vildan Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vildan Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Vildan Çelik hangi dilleri konuşuyor?Vildan Çelik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Vildan Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vildan Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vildan Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vildan Çelik hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Vildan Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.